365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

30 dollar per gebruiker per maand voor een Microsoft 365 Copilot-licentie

Microsoft deelde mee op 18 juli 2023 dat Microsoft 365 Copilot geprijsd zal zijn op 30 dollar per gebruiker, per maand voor klanten met Microsoft 365 E3, E5, Business Standard en Business Premium. Later deze maand zou er meer duidelijkheid over wanneer copilot voor wie beschikbaar zal zijn.

Bing Chat Enterprise, prijzen voor Microsoft 365 Copilot en Microsoft Sales Copilot

Microsoft heeft onlangs een aantal spannende updates aangekondigd die bedrijven en professionals zullen helpen om efficiënter te werken en betere beslissingen te nemen. Hier zijn enkele hoogtepunten van de recente aankondigingen:

1. Bing Chat Enterprise: Microsoft introduceert Bing Chat Enterprise, een geavanceerd samenwerkingsplatform dat is geïntegreerd met Microsoft 365. Met Bing Chat Enterprise kunnen teams naadloos samenwerken, chatten en informatie delen. Het platform wordt geleverd met krachtige functies zoals bestandsdeling, instant messaging en videovergaderingen. Dit zal de productiviteit van teams verder verbeteren en de communicatie binnen organisaties vereenvoudigen. Lees meer.

2. Microsoft 365 Copilot-prijzen: Voor bedrijven die afhankelijk zijn van Microsoft 365, heeft Microsoft de Copilot-prijzen aangekondigd. Copilot biedt een uitgebreide ondersteuning voor Microsoft 365-apps, waaronder Word, Excel, PowerPoint en meer. Met Copilot kunnen gebruikers sneller problemen oplossen, en krijgen ze tijdige en relevante ondersteuning terwijl ze werken. Dit zal de efficiëntie van Microsoft 365-gebruikers verhogen en hun werkproces stroomlijnen.

3. Microsoft Sales Copilot: Voor verkoopprofessionals heeft Microsoft de Sales Copilot gelanceerd. Dit intelligente hulpmiddel is ontworpen om verkoopteams te ondersteunen en hun verkoopprestaties te verbeteren. Sales Copilot maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en geavanceerde analyses om verkoopstrategieën te verbeteren, kansen te identificeren en de klantbetrokkenheid te vergroten. Dit zal sales teams helpen om slimmer te verkopen en betere resultaten te behalen.

Met deze nieuwe updates toont Microsoft haar voortdurende toewijding om innovatieve oplossingen te bieden die organisaties en professionals in staat stellen om succesvol te zijn in een steeds competitievere zakelijke omgeving. Deze nieuwe tools zullen ongetwijfeld de manier waarop we werken en samenwerken transformeren, en de weg banen voor een productieve en geoptimaliseerde toekomst voor bedrijven wereldwijd.

Bron: Introducing Bing Chat Enterprise, Microsoft 365 Copilot pricing, and Microsoft Sales Copilot | Microsoft 365 Blog

Lees ook: Microsoft Inspire: Accelerating AI transformation through partnership – The Official Microsoft Blog

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x