Microsoft Teams insights – Analyse in de klas

Microsoft Teams insights – Analyse in de klas

Met klas inzichten in Microsoft teams hebben docenten toegang tot analysegegevens van afspraken en prestaties van leerlingen. Met klas inzichten worden activiteiten in verband met leerlingen/studenten, zoals beoordelingen, opdrachten voor toewijzingen en gespreks activiteiten, gemaakt en wordt een analytisch dashboard weergegeven. Leerlingen of studenten hebben geen toegang tot de klas inzichten.   

Microsoft teams voor onderwijs

Ontwerp lessen waarin studenten samenwerken, maak deel uit van gemeenschappen voor vakgenoten en houd contact met collega’s wanneer u Office 365 aanschaft – inclusief Microsoft Teams en gratis voor uw gehele school. U hoeft slechts te verifiëren of de instelling een gecertificeerde onderwijsinstelling is en u kunt aan de slag.

eenvoudig klas inzichten toevoegen aan een klas team?

  1. Druk op een tabblad toevoegen
  2. Zoek naar Insights
  3. Toevoegen
  4. That’s it! Je kan nu de klasinzichten gebruiken.
Jasper

Jasper

Welkom op 365tips.be. Op deze website lees je artikels en ervaringen over Office 365 met focus op Microsoft Teams. Stel me gerust een vraag en ik antwoord in een blogpost. Help ook anderen door reacties te geven onderaan de artikels. Deze blog is gemaakt in het Nederlands. De meertalige website is aangeboden met best-effort machine vertaling.
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x