Blogpost 100 is een feit! Bedankt om te lezen!

Blogpost 100 is een feit! Bedankt om te lezen!

De kaap van 100 blogposts is bereikt! Tof! En we zijn nog maar 25 maart 2020.

Waarom deze blog?

Ik krijg vaak technische vragen over Office 365 of Microsoft 365. Soms tot vervelens toe altijd opnieuw hetzelfde uitleggen… 🙂 Vandaar het idee geboren om een blog te starten. Handig om naar te refereren. En de basis mag zeker in het nederlands uitgeschreven zijn en vindbaar voor iedereen via google.be

“Wat als ik nu alle content die ik maak gewoon op het internet zet?”

Eind december 2019 heb ik 60 blogs geschreven. Van kleine tips tot actieplannen en implementaties. Ook activaties van Microsoft 365 technologieën staan neergeschreven. Ik wou deze graag delen met iedereen die ze wil lezen, uiteraard. Gepland over weken en maanden kwam ik tot het besef dat het spijtig zou zijn om lang te wachten om deze online te zetten.

Technisch veranderd het landschap zo zo snel, na 30 of 60 dagen is de content niet meer revelant. Dus klaar voor de vuilbak. Grafisch ziet Office 365 of Microsoft 365 er weer anders uit. Licenties zijn bijgewerkt…

60 blogs op enkele dagen. Dan kan ik er ook 365 maken!

Soms probeer ik het goed uit te leggen of uit te typen waarom. Andere keren zet ik het gewoon online als ik het nieuw is of als er nog niet veel over geschreven werd. Mijn excuses voor de geletterden onder ons. Als er ooit duizenden bezoekers deze site bezoeken dan kan daar ook iets aan gebeuren 🙂

Kom in contact

Heb jij leuke ideeën om de blog te verbeteren kom in contact met mij via Linkedin of Twitter. Of gebruik bovenaan deze pagina de contact pagina om via mail te communiceren. (Jaja een form komt ooit wél, content first!)

Heb jij leuke content?

De laatste 2 weken krijg ik elke dag meerdere vragen binnen om te schrijven. Voorlopig gaat het goed. Maar als jij binnen Office 365, Microsoft 365 of breder de werkplaats vragen hebt wil ik gerust een poging doen om een uiteenzetting neer te schrijven. Idem voor een technische implementatie of test.

Jasper

Hallo, ik ben Jasper. Sinds 1 januari 2020 gestart met 365tips.be. Op deze website lees je artikels over ervaringen binnen Office 365, Microsoft Teams, etc... Veel leesplezier!

Geef een reactie