365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

🥇 Zo kan je upgraden van je Microsoft Office 365 Tenant naar ‘First Release’ in 3 eenvoudige stappen

Welkom bij onze gids voor het upgraden van je Office 365 Tenant naar ‘First Release’. Als gebruiker van Office 365 wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste updates, features en services die Microsoft aanbiedt. Een van de manieren om toegang te krijgen tot deze nieuwe functionaliteiten is door deel te nemen aan de ‘First Release’ programma van Microsoft.

Met ‘First Release’ krijg je de mogelijkheid om nieuwe updates en features te testen voordat ze uitgerold worden naar de rest van de gebruikers van Office 365. Dit biedt je de kans om de nieuwe functionaliteiten te evalueren en te zien of ze aan de behoeften van je organisatie voldoen voordat ze voor iedereen beschikbaar zijn.

Het upgraden naar ‘First Release’ is een eenvoudig proces dat slechts enkele stappen vergt. Allereerst moet je je organisatie profiel naar ‘First Release’ veranderen. Dit kan op organisatieniveau gebeuren, waardoor alle gebruikers van je organisatie toegang krijgen tot de nieuwe updates en features. Je kunt ook een enkel ‘First Release’ groep maken, waarbij alleen bepaalde gebruikers toegang krijgen om de nieuwe functionaliteiten te testen.

In deze gids zullen we je stap voor stap laten zien hoe je je organisatie profiel of een enkele ‘First Release’ groep kunt instellen op je Office 365 Tenant. We geven ook enkele tips over hoe je het meeste uit de ‘First Release’ programma kunt halen. Laten we dus snel beginnen met het upgraden van je Office 365 Tenant naar ‘First Release’.

1. Login op het admin portaal en navigeer naar organisatie instellingen

Login via https://admin.microsoft.com. Of gebruik deze overzichtelijke URL pagina.


Klik op de linkerzijde op organisatie instellingen en kies bovenaan rechts opnieuw organisatie profiel.

2. Verander de huidige configuratie naar targeted release voor iedereen

Kies één van deze drie opties om verder te gaan. In dit geval kies ik: Targeted release – Vroege updates ontvangen voor uw hele organisatie.

Dit zijn de drie keuze opties voor het release programma:

  • Standard release – Ontvang updates wanneer deze algemeen beschikbaar worden.
  • Targeted release – Vroege updates ontvangen voor uw hele organisatie
  • Targeted release for selected users – Kies personen om voorbeelden van updates te bekijken, zodat uw organisatie is voorbereid
Tagged: , , , ,
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x