365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

Copilot is vanaf nu beschikbaar in het Nederlands!

Copilot in het Nederlands en 17 andere talen komt uit in Maart / April 2024

De baanbrekende AI-assistent van Microsoft, is vanaf begin mei 2024 beschikbaar in het Nederlands! Copilot is ontworpen om je te helpen je productiviteit te verhogen en je workflows te stroomlijnen met behulp van de kracht van kunstmatige intelligentie.

Wat kan Copilot voor jou doen?

Copilot kan je op verschillende manieren helpen met je dagelijkse taken in Microsoft 365:

  • E-mails opstellen en beantwoorden: Copilot kan je helpen bij het formuleren van e-mails, het vinden van relevante informatie en het opstellen van professionele en pakkende teksten.
  • Documenten creëren en bewerken: Copilot kan je helpen bij het genereren van tekst, het opstellen van outlines, het controleren op grammaticafouten en het vertalen van documenten naar andere talen.
  • Vragen beantwoorden: Copilot heeft toegang tot een gigantische database met informatie en kan je antwoorden op al je vragen over Microsoft 365, Windows en andere gerelateerde onderwerpen.
  • Taken automatiseren: Copilot kan je helpen bij het automatiseren van routinematige taken, waardoor je tijd bespaart en je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Enkele voordelen van Copilot in het Nederlands

  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk: Copilot is ontworpen om eenvoudig te gebruiken te zijn, zelfs voor mensen met weinig ervaring met AI.
  • Tijd besparen: Copilot kan je helpen om je taken sneller en efficiënter af te ronden.
  • Fouten verminderen: Copilot kan je helpen om fouten te voorkomen, zoals grammaticafouten en spelfouten.
  • Productiviteit verhogen: Copilot kan je helpen om je productiviteit te verhogen en meer gedaan te krijgen in minder tijd.

Ben je klaar om Copilot te proberen?

Copilot is nu beschikbaar voor alle Microsoft 365-gebruikers met een A3- of A5-licentie. Ga naar copilot.microsoft.com om te beginnen met je gratis proefperiode, of koop je licentie voor één jaar lang voor +- 30 dollar / maand.

Enkele officiële bronnen

What’s New in Copilot for Microsoft 365: https://techcommunity.microsoft.com/t5/copilot-for-microsoft-365/what-s-new-in-copilot-for-microsoft-365/ba-p/4062353

Andreea Tirnacop post: https://www.linkedin.com/posts/andreeatirnacop_copilotformicrosoft365-activity-7169000201498652672–iBd

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x