365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

👨🏽‍💻 Hoe kan je Microsoft Teams-conversaties delen met niet-teams gebruikers?

Voor gebruikers van Microsoft Teams kan het soms moeilijk zijn om terug te grijpen naar e-mail, vooral als sommige collega’s nog niet met Microsoft Teams kunnen of willen werken. Gelukkig is het eenvoudig om Microsoft Teams-conversaties per e-mail te versturen om ervoor te zorgen dat je collega’s op de hoogte blijven van belangrijke informatie en op deze manier hopelijk snel de weg terug naar Microsoft Teams zullen vinden.

Hoe kan je Microsoft Teams-conversaties delen met niet-teams gebruikers?

Er zijn een paar manieren om Microsoft Teams-conversaties te delen met niet-teams gebruikers:

  1. Maak gebruik van de integratie met e-mail: Als je een Microsoft Teams-conversatie wilt delen met iemand die geen Microsoft Teams gebruikt, kan je de integratie met e-mail gebruiken om de conversatie naar hun e-mailadres te sturen.
  2. Gebruik een externe delenlink: Als je een conversatie of een specifiek bericht wilt delen met iemand die geen toegang heeft tot Microsoft Teams, kan je een externe delenlink gebruiken. Zoek het bericht dat je wilt delen en selecteer “Delen” in de opties. Kies vervolgens “Externe delenlink maken” en stuur de link naar de persoon die je wilt delen.
  3. Gebruik een Microsoft Teams-kanaal voor externe samenwerking: Als je regelmatig samenwerkt met mensen die geen toegang hebben tot Microsoft Teams, kan je overwegen om een kanaal te maken voor externe samenwerking. Zo kun je specifieke informatie delen met deze externe personen en houd je al je samenwerkingsgegevens op één plaats.
  4. Gebruik de Microsoft Teams-app voor externe gebruikers: Als je regelmatig samen werkt met externe gebruikers die Microsoft Teams niet gebruiken, kan je de Microsoft Teams-app voor externe gebruikers gebruiken. Deze app stelt externe gebruikers in staat om deel te nemen aan Microsoft Teams-conversaties, zonder dat ze volledige toegang tot Microsoft Teams hebben. Zo kun je gemakkelijk samenwerken met externe personen, terwijl je toch gebruikmaakt van de voordelen van Microsoft Teams.

Druk op een chatbericht of op een post op: Delen via Microsoft Outlook

Druk op een chatbericht of op een post op: Delen via Microsoft Outlook. Het volgende scherm verschijnt.

Deel het volledige bericht met de gewenste ontvangers binnen of buiten de organisatie

Je kan een intern bericht vanuit Microsoft Teams verzenden per mail via deze optie.

Tagged: , , , , , , ,
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x