Externe werknemers ondersteunen met Microsoft ‎Teams‎

Externe werknemers ondersteunen met Microsoft ‎Teams‎

Externe werknemers toegang geven tot de organisatie kon al eerder via deze blog. Sinds kort is er een een vereenvoudige activatie in het admin panel.

Met ‎Teams‎ kunnen gebruikers extern werken, zonder zich op afstand te voelen. Nodig iedereen met wie u samenwerkt uit om te chatten, te vergaderen, te bellen en samen te werken op één plek, waar u ook bent.Meer informatie over het plannen, leveren en gebruiken van ‎Microsoft Teams‎Gebruik deze instelling om ‎Teams‎ in te schakelen voor alle gebruikers in uw organisatie. Als u ‎Teams‎ voor een afzonderlijke gebruiker wilt uitschakelen, bewerkt u hun gebruikerslicentie.

Toegang voor gasten

Voeg mensen van buiten uw organisatie toe aan uw teams en kanalen in ‎Microsoft Teams‎. Je kunt iedereen met een geldig e-mailadres uitnodigen om als gast deel te nemen aan ‎Teams‎ met volledige toegang tot teamchats, vergaderingen en bestanden.

Surf naar admin.microsoft.com

Of surf direct naar: https://admin.microsoft.com/Adminportal/Home?source=applauncher#/homepage

Activeer toegang voor gasten toestaan in teams

Selecteer de onderstaande optie om gasten toe te laten in alle teams.

Lees ook

4 scenario’s om te kunnen samenwerken met Microsoft Teams

Jasper Bernaers

Hallo, ik ben Jasper. Sinds 1 januari 2020 gestart met 365tips.be. Op deze website lees je artikels over ervaringen binnen Office 365, Microsoft Teams, etc... Veel leesplezier!

Geef een reactie