Externe werknemers ondersteunen met Microsoft ‎Teams‎

Externe werknemers ondersteunen met Microsoft ‎Teams‎

Externe werknemers toegang geven tot uw organisatie kon al eerder via deze blog. Sinds kort is er een een vereenvoudige activatie in het adminstrators paneel van Office 365.

Met ‎Teams‎ kunnen gebruikers extern werken, zonder zich op afstand te voelen. Nodig iedereen met wie u samenwerkt uit om te chatten, te vergaderen, te bellen en samen te werken op één plek, waar u ook bent.Meer informatie over het plannen, leveren en gebruiken van ‎Microsoft Teams‎. Gebruik deze instelling om ‎Teams‎ in te schakelen voor alle gebruikers in uw organisatie. Als u ‎Teams‎ voor een afzonderlijke gebruiker wilt uitschakelen, bewerkt u hun gebruikerslicentie.

Toegang voor gasten

Voeg mensen van buiten uw organisatie toe aan uw teams en kanalen in ‎Microsoft Teams‎. Je kunt iedereen met een geldig e-mailadres uitnodigen om als gast deel te nemen aan ‎Teams‎ met volledige toegang tot teamchats, vergaderingen en bestanden.

Surf naar admin.microsoft.com

Of surf direct naar: https://admin.microsoft.com/Adminportal/Home?source=applauncher#/homepage

Activeer toegang voor gasten toestaan in teams

Selecteer de onderstaande optie om gasten toe te laten in alle teams.

Jasper Bernaers

Hallo, ik ben Jasper. Welkom op 365tips.be. Op deze website lees je artikels over ervaringen over O365, Microsoft Teams, Intune, Azure AD, Security... Veel leesplezier. Als je vragen hebt geef een reactie onder de artikels!

Geef een reactie