365tips.be

Blogs over: Microsoft Teams, achtergronden, Intune, OneDrive, Exchange, Azure AD, Windows 10, Security, Tenant, Exchange, best-practice, tips en & tricks

Nieuwe weergave in het Office 365 web portaal

Microsoft bracht recent een nieuwe weergave uit voor het Office 365 portaal dat je kan bereiken via https://portal.office.com. Het grote voordeel van de nieuwe weergave is dat je makkelijker kan navigeren tussen Word, Excel en OneNote. Later zal het misschien mogelijk zijn om andere weergaven in hetzelfde scherm te kunnen bekijken zodat je snel kan wisselen tussen de meerdere Office 365 diensten.

Nieuwe weergave van het O365 portaal

Voordelen voor Word bestanden

De weergave van Word bestanden zie je in één mooi overzicht. Het is steeds moeilijker en moeilijker om bestanden terug te vinden omdat ze op zo veel verschillende manieren gedeeld worden. Via deze weergave kan je makkelijk aan de slag om documenten terug te vinden die in Word zijn aangemaakt of gedeeld.

Notitieblokken met OneNote

Notitieblokken heb je vandaag de dag niet alleen voor jou alleen. Je hebt vaak veel notitieblokken die uit Teams gedeeld worden. Niet altijd superpraktisch om met alle notitieboeken bij te blijven. Via hen centrale overzicht heb je één paneel met dan ook je recente notitieblokken, vastgemaakte en de gedeelde notitiesblokken.

Overzichtelijke weergave van PowerPoint bestanden

Net zoals voor Word, Excel en OneNote kan je makkelijk de ‘gedeeld met mij’ terugvinden in de verbetere versie van het Office 365 portal.

Lees ook 120 Microsoft Teams blogs.

Over de auteur

Tagged: , , , , , , , ,
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x