365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

Gemarkeerde e-mails is nu beschikbaar in de Tasks by Planner en To Do in Microsoft Teams

Microsoft Todo is een productiviteits-app die is ontworpen om gebruikers te helpen hun taken en projecten te organiseren en te beheren. Recentelijk heeft Microsoft een nieuwe functie geïntroduceerd in Todo, waarmee gebruikers nu hun ‘gevlagde e-mails’ kunnen opvolgen. In dit artikel zullen we deze functie nader bekijken en bespreken hoe deze kan bijdragen aan een betere productiviteit.

Gevlagde e-mails zijn e-mails die de gebruiker heeft aangemerkt met een vlaggetje om later op terug te komen. Deze e-mails zijn vaak belangrijk en vereisen een vervolgactie. Voorheen was het lastig om deze e-mails op te volgen en te integreren met de takenlijst in Microsoft Todo. Gebruikers moesten handmatig notities maken en deze bijhouden om hun taken bij te houden.

Met de nieuwe functie kunnen gebruikers nu hun gevlagde e-mails rechtstreeks en automatisch brengen in Todo. Dit betekent dat de e-mails worden omgezet in taken en automatisch worden opgenomen in de takenlijst. Dit maakt het gemakkelijker voor gebruikers om hun taken bij te houden en ervoor te zorgen dat ze nooit een belangrijke taak missen.

Om de functie te gebruiken, moeten gebruikers hun e-mailaccount koppelen aan Microsoft Todo. Vervolgens kunnen ze gevlagde e-mails importeren door te klikken op de knop ‘Taken importeren’ in de takenlijst van Todo. Hiermee wordt een pop-upvenster geopend waarin de gebruiker kan kiezen welke e-mails moeten worden geïmporteerd.

Nadat de e-mails zijn geïmporteerd, verschijnen ze als taken in de takenlijst. De gebruiker kan de taken bewerken, de status ervan bijhouden en de deadline instellen. Dit maakt het gemakkelijk om taken te organiseren en prioriteiten te stellen.

Deze nieuwe functie heeft veel voordelen voor gebruikers. Het bespaart tijd en vermindert de noodzaak om handmatige notities te maken. Het zorgt er ook voor dat belangrijke taken niet worden vergeten. Gebruikers kunnen erop vertrouwen dat alle gevlagde e-mails worden opgevolgd en dat er actie wordt ondernomen wanneer dat nodig is.

In conclusie biedt de nieuwe functie om gevlagde e-mails op te volgen in Microsoft Todo een handige en nuttige manier om productiever te zijn en georganiseerd te blijven. Het is een waardevolle toevoeging aan de bestaande functies van Todo en een duidelijke stap voorwaarts in termen van productiviteit. We raden gebruikers aan deze functie te proberen en te zien hoe deze hen kan helpen bij het beheren van hun taken en projecten.

Tagged:
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x