365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

Hoe kan je LinkedIn-berichten die je hebt opgeslagen terugvinden?

LinkedIn is een van ’s werelds grootste professionele netwerksites, waar miljoenen gebruikers dagelijks content delen en informatie delen. Het kan soms overweldigend zijn om de waardevolle berichten die je tegenkomt te onthouden. Gelukkig biedt LinkedIn een handige functie waarmee je berichten kunt opslaan voor later. In dit artikel gaan we in op hoe je de LinkedIn-berichten kunt vinden die je hebt opgeslagen.

Waarom zou je berichten op LinkedIn opslaan?

Voordat we ingaan op de stappen om je opgeslagen berichten te vinden, laten we eens kijken waarom je dit zou willen doen. Er zijn verschillende redenen om berichten op LinkedIn op te slaan:

  1. Informatie opslaan: Soms kom je waardevolle artikelen, berichten of discussies tegen die je later wilt lezen of delen.
  2. Inspiratie: LinkedIn staat vol met succesverhalen en inzichten van professionals. Het opslaan van berichten die je inspireren kan helpen bij je eigen carrièreontwikkeling.
  3. Toekomstige interactie: Je wilt misschien een bericht opslaan waarop je in de toekomst wilt reageren of waarvan je de inhoud met anderen wilt delen.

Nu we begrijpen waarom je berichten wilt opslaan, laten we eens kijken hoe je dat kunt doen en ze vervolgens terugvinden.

Berichten op LinkedIn opslaan

Het opslaan van berichten op LinkedIn is een eenvoudig proces:

  1. Vind het bericht: Zoek het bericht dat je wilt opslaan in je LinkedIn-feed.
  2. Klik op het lintpictogram: Aan de rechterkant van elk bericht zie je een klein lintpictogram (een vlag). Klik op dit pictogram.
  3. Het bericht wordt opgeslagen: Zodra je op het lintpictogram klikt, wordt het bericht opgeslagen in een privégedeelte van je LinkedIn-profiel.

Nu je weet hoe je berichten kunt opslaan, laten we eens kijken hoe je ze kunt terugvinden.

Opgeslagen berichten vinden

  • Ga naar je profiel: Log in op LinkedIn en ga naar je profiel. Je kunt dit doen door op je profielfoto in de rechterbovenhoek van de LinkedIn-startpagina te klikken OF onderaan op: Toon alles.
  • Klik op “Activiteit”: Op je profielpagina vind je de sectie “Activiteit” direct onder je omslagfoto. Klik erop.
  • Selecteer “Opgeslagen” in het menu: In de “Activiteit”-sectie zie je verschillende opties, waaronder “Artikelen,” “Berichten,” en “Evenementen.” Kies “Opgeslagen.” of Mijn Items.
  • Bekijk je opgeslagen berichten: Hier vind je een lijst met alle berichten die je hebt opgeslagen. Je kunt ze openen, lezen en acties ondernemen, zoals delen of reageren.

Dat is alles! Je hebt nu toegang tot al je opgeslagen LinkedIn-berichten.

Het opslaan van berichten op LinkedIn is een handige manier om waardevolle inhoud te bewaren en later terug te vinden. Het stelt je in staat om je professionele netwerk effectief te beheren en contact te houden met belangrijke informatie. Dus, ga aan de slag en begin met het opslaan en organiseren van de berichten die voor jou het meest waardevol zijn op dit populaire zakelijke platform.

Lees ook

Hoe je LinkedIn account verwijderen
Hoe kan je een bericht plannen op LinkedIn
Zo gebruik je de mobiele applicatie van BING om plaatjes of illustraties te maken met AI

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x