365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

🥃 Hoe kan je in meerdere vensters werken in Microsoft Teams?

Met meerdere vensters werken in Microsoft Teams is een handige functie als je wil focussen op de presentatie. Een andere optie is net wanneer je wenst te focussen op de andere sprekers. Als je kiest voor pop-out kan je de presentatie verkleinen en behoud je het overzicht over de andere sprekers in een apart venster.

Je kan zelf beslissen op welk gebied jij een grotere focus wenst te leggen.

Pop-out in Microsoft Teams gebruik om in meerdere vensters te werken

Druk boveaan in het middel op “Pop Out”. Dit zal ervoor zorgen dat de andere sprekens gescheiden zijn van de presentatie.

Een voorbeeld scenario. Links zie je de andere sprekers. Aan de rechterkan zie je de gepresenteerde presentatie. Deze kan je ook verschuiven naar een 2de monitor.

Het is naast de optie ook mogelijk om de Microsoft Teams zelf te blijven bedienen. Dit kan je doen met hetzelfde programma. Of je kan Microsoft Teams als een PWA-app installeren zoals in deze handleiding.

Tagged: , , , , , , , , , ,
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Denise
Denise
3 jaren geleden

Hoi Jasper, ik zou graag tijdens een presentie (gedeeld scherm) ook de andere deelnemers in beeld zien en bij weergave als het ware dus splitsen. ik kan nergens vinden of dit mogelijk is, heb jij het antwoord?

Gr. Denise

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x