In Microsoft Teams inloggen

In Microsoft Teams inloggen

Microsoft Teams kan je installeren op meerdere besturingssystemen, zoals Android van Google, of iOS van Apple. Uiteraard past ook Windows 10 en MacOSX of Linux in het rijtje. Naast de volledige applicatie is het ook mogelijk om in de browser gebruik te maken van Microsoft Teams. Soms met enige beperking, maar in het algemeen kan je video, audio gesprekken voeren en bestanden delen en alle andere nodige zaken.

Installeer Microsoft Teams

Microsoft Teams kan je via deze publicatie op je eigen computer installeren.

Microsoft Teams opstarten

Na de installatie zal er een icoon verschijnen op je computer. Als je hier op klikt kom je in het onderstaande scherm terecht.

Inloggen in de Microsoft Teams applicatie

Inloggen op Microsoft Teams doe je doorgaands met hetzelfde account dan waarop je e-mails aankomen. Vaak is het het e-mail adres. Als het niet is heb je een apart account dat je voornaam@organisatie.be bevat.

Wil je inloggen met een ander account?

Meerdere accounts in één Microsoft Teams kan helaas nog niet. Wat je wel kan doen is in meerdere browserversies werken en de meestgebruike Microsoft Teams client (applicatie) gebruiken. Dat kan via dit artikel.

Inloggen op de web applicatie?

Inloggen op de web applicatie kan via https://teams.microsoft.com

Lees ook

Microsoft Teams achtergrond aanpassen met eigen afbeelding
Met externe gebruikers communiceren in Microsoft Teams
Kan je Microsoft Teams gratis gebruiken?
een eigen test omgeving of tenant aanmaken
Automatisch opstarten van Microsoft Teams uitschakelen?

Jasper

Hallo, ik ben Jasper. Sinds 1 januari 2020 gestart met 365tips.be. Op deze website lees je artikels over ervaringen binnen Office 365, Microsoft Teams, etc... Veel leesplezier!

Geef een reactie