Introductie van nieuwe OneDrive functies om beter samen te werken

Introductie van nieuwe OneDrive functies om beter samen te werken

Om van op afstand beter samen te werken goed te ondersteunen heeft Microsoft gisteren deze mogelijkheden aangekondigd! In deze blog lees je alvast de high-level verandering die er snel aankomen.

Favorieten vastpinnen in myfiles!

Binnenkort kan je je meest gebruikte documenten of folders vastpinnen zodat je goed overzicht kan bewaren. Dit is handig om de meestgebruikte folders en bestanden in één overzicht te houden.

Animated image of Add to OneDrive feature

Teams integratie met OneDrive

Teams integratie deling – Microsoft 365 zou hetzelfde moeten voelen, ongeacht in welke app je werkt. Dit geldt vooral voor Teams. Binnenkort komt dezelfde gebruikers ervaring er aan voor zowel OneDrive als Outlook en andere Microsoft 365 Apps. Uniformiteit zorgt er zeker voor dat het gebruikersgemak zal verhogen.

Animated image of Teams sharing integration.

OneDrive Sync issues? Inzichtelijk dankzij centraal beheer

Nieuwe rapporten om sync problemen te ontdekken vanuit de config.office.com console voor OneDrive. Handig om pro-actief gebruikers te kunnen helpen met sync issues die ze hebben op hun client machines hebben. Zeker tijdens of na een migratie naar OneDrive.

Animated image of Sync Reports.

100 GB bestandsupdates is verhoogd van 15 GB naar 100 GB in OneDrive en SharePoint voor iedereen! Dit is vooral nuttig voor zakelijke gebruikers die werken in overwegend grote bestandstypes, zoals 3D, CAD en mediabestanden. Eerder werd aangekondigd dat er een nieuw synchronisatie middel aankomt dat helpt om het uploadproces voor grote bestanden te versnellen door alleen de onderdelen te synchroniseren die zijn veranderd in plaats van het hele bestand.

Nog meer opties kan je lezen in dit artikel.

Andere artikels

Migreer distributiegroepen naar Office 365!
In 15 stappen naar een digitale werkplaats met Microsoft 365 E3 of E5
Microsoft Lists – Intelligente lijsten gebouwd op SharePoint
Meet je persoonlijke productiviteit met MyAnalytics

Jasper Bernaers

Hallo, ik ben Jasper. Sinds 1 januari 2020 gestart met 365tips.be. Op deze website lees je artikels over ervaringen over O365, Microsoft Teams, Intune, Azure AD, Security... Veel leesplezier. Als je vragen hebt geef een reactie onder de artikels!

Geef een reactie