365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

Introductie van nieuwe OneDrive functies om beter samen te werken

Om van op afstand beter samen te werken goed te ondersteunen heeft Microsoft gisteren deze mogelijkheden aangekondigd! In deze blog lees je alvast de high-level veranderingen die eraan komen.

Favorieten vastpinnen in myfiles in OneDrive

Binnenkort kan je je meest gebruikte documenten of folders vastpinnen zodat je goed overzicht kan bewaren. Dit is handig om de meestgebruikte folders en bestanden in één overzicht te houden.

Animated image of Add to OneDrive feature

Teams integratie met OneDrive

Teams integratie deling – Microsoft 365 zou hetzelfde moeten voelen, ongeacht in welke app je werkt. Dit geldt vooral voor Teams. Binnenkort komt dezelfde gebruikers ervaring er aan voor zowel OneDrive als Outlook en andere Microsoft 365 Apps. Uniformiteit zorgt er zeker voor dat het gebruikersgemak zal verhogen.

Animated image of Teams sharing integration.

OneDrive Sync issues? Inzichtelijk dankzij centraal beheer

Nieuwe rapporten om sync problemen te ontdekken vanuit de config.office.com console voor OneDrive. Handig om pro-actief gebruikers te kunnen helpen met sync issues die ze hebben op hun client machines hebben. Zeker tijdens of na een migratie naar OneDrive.

Animated image of Sync Reports.

100 GB bestandsupdates is verhoogd van 15 GB naar 100 GB in OneDrive en SharePoint voor iedereen! Dit is vooral nuttig voor zakelijke gebruikers die werken in overwegend grote bestandstypes, zoals 3D, CAD en mediabestanden. Eerder werd aangekondigd dat er een nieuw synchronisatie middel aankomt dat helpt om het uploadproces voor grote bestanden te versnellen door alleen de onderdelen te synchroniseren die zijn veranderd in plaats van het hele bestand.

Nog meer opties kan je lezen in dit artikel.Hoe bestanden delen in Office 365 best-practise | Praktische tips over OneDrive hier | Of 20 blogs.

Tagged: , , , ,
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x