365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

Maak beelden aan de hand van woorden met Bing AI gebaseerd op DALL-E

Wat is Bing AI gebaseerd op DALL-E?

Bing Image Creator is een nieuwe functie van Bing waarmee je afbeeldingen kunt maken door simpelweg je eigen woorden te gebruiken om de afbeelding te beschrijven die je wilt zien. Het is een AI-gedreven tool die gebruik maakt van de DALL∙E-model van OpenAI. Je kunt nu zowel geschreven als visuele inhoud genereren op één plek, vanuit de chat. Het is gebaseerd op het feit dat het menselijk brein visuele informatie ongeveer 60.000 keer sneller verwerkt dan tekst, waardoor visuele tools een kritieke manier zijn waarop mensen zoeken, creëren en begrijpen.

Je kunt Bing Image Creator gebruiken door in de chat een beschrijving van een afbeelding te typen, extra context zoals locatie of activiteit te geven en een kunststijl te kiezen. Image Creator genereert vervolgens een afbeelding uit jouw eigen verbeelding. Het is als jouw creatieve copiloot. Typ gewoon iets als “teken een afbeelding” of “maak een afbeelding” als prompt in de chat om een visueel te maken voor bijvoorbeeld een nieuwsbrief naar vrienden of als inspiratie voor het herinrichten van je woonkamer.

Gebruik de de Microsoft Bing Image Creator om gratis beelden te maken (Preview)

Surf naar: https://www.bing.com/images/create om een eigen afbeelding aan te maken.

In dit voorbeeld vroeg ik: “Maak een foto van een schrijver op een laptop met 10 mensen die kijken. De sfeer is natuurlijk met veel licht”

Gebruik Microsoft Designer om je AI afbeelding volledig af te werken met extra visuals

Microsoft Designer is een tool waarmee je prachtige ontwerpen en originele afbeeldingen kunt genereren door simpelweg te typen wat je wilt. Als je een afbeelding gemaakt hebt kan je deze verder verfijnen via deze tool.

Druk op “Design aanpassen” en gebruik deze afbeelding vervolgens hoe je wenst.

365tips is nieuwsgierig of jij deze feature al gebruikt heb. Geef onderaan dit artikel een commentaar!

Tagged:
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x