Microsoft 365 Teams Roadmap 2020

Microsoft 365 Teams Roadmap 2020

Microsoft Teams – Beëindig de vergadering voor alle deelnemers


De organisatoren van de vergadering zijn nu in staat om de vergadering voor iedereen te beëindigen, zodat alle deelnemers de vergadering moeten verlaten. Een voorbeeld in deze afbeelding.

Microsoft Teams – Achtergrond effecten in Teams vergaderingen

Aankondiging: Microsoft bouwt verder op de zeer populaire functie voor achtergrondeffecten in Teams-vergaderingen.

aangepaste achtergronden teams

Featured ID: 62890
Release: April CY2020

Gebruikers kunnen zelf applicaties pinnen in de linkerbalk van Microsoft Teams

Aankondiging: Teams-gebruikers kunnen aanpassen welke apps op hun linkerbalk verschijnen in Teams. Zodat ze snel toegang hebben tot de apps die ze dagelijks gebruiken.

Featured ID: 56783
Release: Q1 CY2020

Microsoft Team – Leesbevestigingen in privéchats

Aankondiging: Verhoog de transparantie van communicatie met Teams. Vraagt u zich vaak af of uw teamgenoten uw bericht hebben gezien? Met leesbevestigingen in privéchats kunnen afzenders weten wanneer een bericht door de ontvangers is gelezen.

Featured ID: 51552
Release: Q1 CY2020

Microsoft Teams – Chat met meerdere vensters

Aankondiging: Gebruikers kunnen individuele Teams-chatgesprekken in een apart venster plaatsen, zodat ze hun workflow kunnen stroomlijnen en gemakkelijker kunnen wisselen tussen lopende gesprekken.

Featured ID: 57292
Release: April CY2020

Microsoft Teams – Tot 10.000 gebruikers in één individueel team

Aankondiging: Microsoft verhoogt de grens voor individueel teamlidmaatschap van 5.000 naar 10.000 gebruikers.

Featured ID: 62549
Releasedatum: April CY2020

Microsoft Teams – raise hands in Teams meetings

Met de nieuwe functie voor handopsteken in Teams kunnen deelnemers in de vergadering laten zien dat ze willen spreken door het handpictogram in de bedieningsbalk van de vergadering in te schakelen.

Featured ID: 62755
Release: April CY2020
UserVoice

Microsoft Teams – Real Time Presence (status)

Blijf de hele dag gefocust met Microsoft Teams. Of u nu vrij bent voor een snelle chat of presentatie in een vergadering, realtime aanwezigheid verhoogt de nauwkeurigheid van uw status zodat anderen weten wanneer ze contact kunnen opnemen met anderen.

Featured ID: 52395
Release: Q1 CY2020

Safe Links Protection voor Microsoft Teams

De kracht van Safe Links is nu beschikbaar om gebruikers te beschermen tegen kwaadaardige links die via Microsoft Teams worden verzonden.

Featured ID: 34298
Status: In development

SharePoint – OneDrive – Teams – file upload limit tot 100GB

We werken meer en meer met Microsoft Teams en we hebben het soms nodig om grote bestanden te uploaden die we willen delen in OneDrive, Teams, SharePoint. Deze feature update laat het toe. Natuurlijk is deze een beetje dubbel. We gaan niet massaal bestanden uploaden op Teams van 100GB. Maar wat we wel kunnen doen vanaf dat deze feature er is is stoppen met het gebruiken van third-party zoals wetransfer of alternatieven

Featured ID: 49368
Status: In development

Multi-Window Meetings Microsoft Teams

De Multi-window ervaring komt naar Microsoft Teams in juni 2020! Multi-window of in meerdere vensters werken is een veel gevraagde feature binnen Microsoft Teams. Dankzij deze feature zal het mogelijk zijn om contact te maken om je vergaderingen en telefoongesprekken apart te houden. Ook zullen veel gebruikers tevreden zijn omdat ze hun presentatie en het 2de venster apart kunnen plaatsen op een 2de monitor.

Featured ID: 57294
Status: In development

Multiteam Support in Shifts

Veel eerstelijnswerkers werken in meer dan 1 team, en nu met multiteam ondersteuning in ploegendiensten, zullen werknemers in staat zijn om hun diensten, andere gebruikersdiensten, verzoeken, open diensten, hun profiel, andere gebruikersprofielen op een multi-team manier te benaderen. Deze functie bespaart hen zowel tijd als potentieel gegevensgebruik als ze vaak van team wisselen.

Featured ID: 50988
Added to Roadmap: 4/30/2019

Tasks in Teams

Tasks for Information Workers in Teams Tasks in Teams geeft je een nieuwe, eenduidige kijk op je persoonlijke en toegewezen taken binnen Teams. Het consolideert je taken binnen Microsoft To Do, Teams kanalen, Planner en Outlook. Gebruikers hebben een slim overzicht van de taken die aan jou zijn toegewezen, de prioriteit en de begin- of einddatum.

Featured ID: 57213
Added to Roadmap: 4/29/2020
Last Modified: 5/8/2020

KbWorks: KbWorks | 20% tijdsbesparing door digitaal samenwerken

Outlook for iOS & Android: default-on online meetings

Wanneer u een nieuw evenement in Outlook aanmaakt en uw organisatie gebruik maakt van Teams of Skype for Business als uw online vergaderingsaanbieder, maakt Outlook het evenement automatisch aan als een online vergadering. U kunt de online vergadering uitschakelen met de toggle in elk evenement of aanpassen in Instellingen.

Featured ID: 63625
Added to Roadmap: 4/23/2020
Last Modified: 5/8/2020

Microsoft Teams: Contextual Search

Vind sneller informatie met contextueel zoeken in Microsoft Teams. Gebruikers zullen nu de mogelijkheid hebben om te zoeken naar inhoud in een specifiek kanaal of chat door op CTRL + F te drukken. De zoekresultaten zullen alleen berichten en bestanden bevatten die in de geselecteerde chat of chat zijn gevonden.

Featured ID: 64017
Added to Roadmap: 5/13/2020
Last Modified: 5/16/2020

Microsoft Teams: Group chat tot 250 mensen

Soms moet je een grote project chat starten met een grote groep, of een ad-hoc discussie organiseren met personeel op een evenement, maar het is niet nodig om een nieuw team te starten; misschien werk je niet allemaal op regelmatige basis samen, of misschien heb je een communicatiekanaal nodig met een grote groep mensen op een evenement. Groepsgesprekken kunnen tot 250 gebruikers aan.

Featured ID: 63577
Added to Roadmap: 4/21/2020
Last Modified: 5/8/2020

Microsoft Teams – schermdelen vanuit de chat policy (governance)

Scherm delen vanuit de chat stelt u in staat om direct te beginnen met het delen van uw scherm in een 1-1 chat of groeps-chat. Dit werd voorheen geregeld door het AllowPrivateCalling beleid. Als dit beleid was uitgeschakeld, waren gebruikers niet in staat om het scherm te delen vanuit de chat. De optie om een schermafdeling te starten vanuit de chat wordt nu geregeld door het beleid van ScreenSharingMode.

Featured ID: 63193
Added to Roadmap: 4/6/2020
Last Modified: 5/8/2020

Microsoft-teams – stel een standaard selectie in voor “Wie kan er aanwezig zijn” in teamvergaderingen. (op tenant niveau)

Het is mogelijk om eenbeleid voor teamvergaderingen in te stellen zodat er een nieuwe standaardselectie kan worden gemaakt bij het kiezen van wie er in nieuwe teamvergaderingen aanwezig kan zijn. (iedereen, mensen in mijn organisatie, specifieke mensen, of alleen ik). Vandaag is de standaardselectie “iedereen”, tenzij de organisator van de vergadering anders kiest via de optie “vergaderingen”.

Featured ID: 63206
Added to Roadmap: 4/6/2020
Last Modified: 5/8/2020

Microsoft Teams – Live reactions

Reageer tijdens een vergadering met behulp van emojis die zal verschijnen aan alle deelnemers.

Featured ID: 65946
Added to Roadmap: 7/8/2020
Last Modified: 7/8/2020

Jasper

Jasper

Welkom op 365tips.be. Op deze website lees je artikels en ervaringen over Office 365 met focus op Microsoft Teams. Stel me gerust een vraag en ik antwoord in een blogpost. Help ook anderen door reacties te geven onderaan de artikels. Deze blog is gemaakt in het Nederlands. De meertalige website is aangeboden met best-effort machine vertaling.
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x