Microsoft Editor voor Word & Excel

Microsoft Editor voor Word & Excel

Haal je beste beste schrijf-skills naar boven met Microsoft Office 365 Editor, uw intelligente schrijfassistent. Velen van ons werken of gaan op afstand naar school, en met zoveel geschreven communicatie is het belangrijker dan ooit dat we duidelijk communiceren. Microsoft Editor, een AI-aangedreven service van Microsoft helpt met correcties in meer dan 20 talen!

Gelijkenis Checker
Het web biedt elke schrijver een enorme hoeveelheid referentiemateriaal aan. Onoriginele content zal vergeleken worden met het wereldwijde web. Suggesties kan je transparant inkijken.

Herschrijf suggesties
Vorig jaar kondigde Microsoft de herschrijfsuggesties aan voor korte zinnen, vandaag kondigd Microsoft aan dat ze de mogelijkheden hebben uitgebreid naar het herschrijven van volledige zinnen.

Hoe kan je deze Editor gebruiken?

Microsoft Editor is voorlopig enkel beschikbaar voor Microsoft Word en Excel. Via Spelling & Grammar kan je de Microsoft Editor activeren

Rechts zie je suggesties van Microsoft Editor.
Als je klikt op de suggestie zal deze je huidige woorden of zinnen herschrijven.

Jasper

Jasper

Welkom op 365tips.be. Op deze website lees je artikels en ervaringen over Office 365 met focus op Microsoft Teams. Stel me gerust een vraag en ik antwoord in een blogpost. Help ook anderen door reacties te geven onderaan de artikels.

Geef een reactie