365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

Microsoft lanceert AI-gedreven leescoach nu ook voor thuisgebruikers

Lees Coach is een oefentool voor iedereen die zijn of haar geletterdheidsvaardigheden wil verbeteren.

Met de kracht om verhalen te genereren met AI en een bibliotheek van passages van ReadWorks, kunnen leerlingen oefenen met lezen met inhoud die overeenkomt met hun vaardigheden en interesses.

Reading Coach in Microsoft Teams bood leerlingen al gepersonaliseerde leesoefeningen en directe feedback over uitspraak en spreekvaardigheid, terwijl het ook inzichten teruggaf aan docenten. Vorige week kondigde Microsoft “Reading Coach” aan als een op zichzelf staande app die ook gepersonaliseerde, boeiende, consistente en onafhankelijke leesvaardigheidsoefeningen biedt.

Reading Coach is gratis beschikbaar als Windows-applicatie en als web-app om in de klas of thuis te gebruiken met een Microsoft-account.

Reading Coach is vanaf nu ook beschikbaar in openbare preview om thuis te gebruiken. Dit kan je doen aan de hand van een Microsoft Account. Dit is niet hetzelfde alls een Microsoft 365 account. Aanmelden hiervoor kan je via https://coach.microsoft.com

Leescoach activeren voor het eerste gebruik

Als je Leescoach wil activeren voor het eerste gebruik, log dan aan de hand van je Microsoft Account in op https://coach.microsoft.com

Als je dat gedaan hebt kan je kiezen tussen 5 mogelijkheden:

Voorbeeld van Reading Coach

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x