365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

Microsoft lanceert de Teams Payments-app voor kleine bedrijven


Microsoft heeft onlangs de Teams Payments app gelanceerd, een nieuwe betaalintegratie waarmee kleine bedrijven hun klanten kunnen factureren en betalingen kunnen ontvangen binnen de Teams-omgeving. Dit maakt het voor bedrijven gemakkelijker om al hun zakelijke communicatie en transacties op één plek te beheren.

Met de Teams Payments app kunnen gebruikers facturen maken en verzenden naar klanten, en betalingen ontvangen via creditcard of betaalpas. Het proces is volledig geïntegreerd in Teams, dus er is geen noodzaak om naar een andere applicatie of website te gaan om betalingen te verwerken.

Om de Teams Payments app te gebruiken, moeten bedrijven zich aanmelden bij Microsoft Pay. Dit is een beveiligde betalingsgateway die het mogelijk maakt om online betalingen te accepteren. Nadat een bedrijf zich heeft aangemeld bij Microsoft Pay, kan het de Teams Payments app integreren in hun Teams-omgeving en beginnen met het maken van facturen en het ontvangen van betalingen.

Een van de voordelen van de Teams Payments app is dat het alle transacties bijhoudt en rapporten genereert om het gemakkelijker te maken om de financiën van het bedrijf bij te houden. Bedrijven kunnen hun transactiegeschiedenis bekijken en gegevens exporteren naar Excel of andere boekhoudsoftware voor verdere analyse.

Al met al biedt de Teams Payments app een handige manier voor kleine bedrijven om facturering en betalingen te beheren, en maakt het het gemakkelijker om alles op één plek te houden. Als u nog niet bent aangemeld bij Microsoft Pay, kunt u zich nu aanmelden en beginnen met het integreren van de Teams Payments app in uw Teams-omgeving.

Om Teams Payments te installeren navigeer naar: https://appsource.microsoft.com/en-US/product/office/WA200004641?exp=ubp8

Lees meer: https://techcommunity.microsoft.com/t5/small-and-medium-business-blog/microsoft-launches-the-teams-payments-app-for-small-businesses/ba-p/3808931

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x