365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

Microsoft Teams voorgestelde antwoorden en contextuele zoekfuncties

Microsoft Office 365 is bezig met het ontwikkelen van twee nieuwe functies voor Microsoft Teams: “voorgestelde antwoorden” en “contextueel zoeken”. Deze functies zullen tijd en moeite kunnen besparen voor gebruikers. Volgens de Microsoft 365 Roadmap zouden contextuele zoekopdrachten eind 2020 mogelijk moeten zijn.

Met de functie contextueel zoeken kan Microsoft Teams anticiperen op wat je echt zoekt in een kanaal of chat. Dit betekent dat als je zoekt naar bepaalde informatie in een specifiek kanaal, je kunt gebruikmaken van de zoekfunctie door CTRL + F te drukken en zoals gewoonlijk te zoeken. Dit kan je helpen om snel de informatie te vinden die je nodig hebt, zonder te hoeven zoeken door lange lijsten met berichten of documenten.

Voorgestelde antwoorden zijn ook een handige functie die kan helpen om tijd te besparen. Als je een vraag stelt in een chat of kanaal, kan Microsoft Teams je voorstellen om een antwoord te geven op basis van wat je hebt geschreven. Dit kan je helpen om snel en gemakkelijk te reageren op vragen van anderen, zonder te hoeven zoeken naar de juiste informatie.

In samenwerking met deze nieuwe functies, is Microsoft Office 365 bezig met het verbeteren van de algehele gebruikerservaring voor Microsoft Teams. Dit betekent dat het programma sneller, gemakkelijker en efficiënter te gebruiken zal zijn voor gebruikers, wat kan leiden tot een hogere productiviteit en tevredenheid. Al met al zijn de nieuwe functies van Microsoft Teams een welkome aanvulling op het programma, en we kijken ernaar uit om te zien wat er in de toekomst nog meer zal komen.

Microsoft Teams voorgestelde antwoorden en contextuele zoekfuncties

Tagged: , , , ,
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
3 jaren geleden

Hoi Jasper,
Ik zou graag willen zoeken in Teams (Planner) op een trefwoord. Ik kan die mogelijkheid niet vinden, is die er wel?

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x