365tips.be

Blogs over: Microsoft Teams, achtergronden, Intune, OneDrive, Exchange, Azure AD, Windows 10, Security, Tenant, Exchange, best-practice, tips en & tricks

Microsoft voegt bescherming tegen Reply-to-all email storms toe aan Office 365

“Reply-to-all storms” kan de bedrijfscontinuïteit verstoren en in sommige gevallen zelfs de volledige e-mailomgeving van uw organisatie voor een bepaalde tijd lam leggen. Op Microsoft Ignite 2019 kondigde Microsoft alvast de “Reply All Storm” Protection-functie aan om de impact die alle e-mail stormen kunnen hebben op grote organisaties te verminderen.

Op donderdag werd aangekondigd dat Microsoft deze functie nu wereldwijd aan het uitgerollen is in Office 365. Vanaf 10 reply naar iedereen op een schaal van 5000 mensen binnen het uur (60 minuten) krijg je onderstaande melding.

EOP – Exchange Online Protection

Exchange Online Protection (EOP) is de cloudgebaseerde filterdienst die uw organisatie helpt te beschermen tegen spam en malware. EOP is opgenomen in alle Microsoft 365-organisaties met Exchange Online mailboxen.

EOP is beschikbaar in de volgende 2 scenario’s:

  • In een standalone scenario: EOP biedt cloud-gebaseerde e-mailbeveiliging voor uw on-premises Exchange-organisatie of voor elke andere on-premises SMTP-e-mailoplossing.
  • In een hybride implementatie: EOP kan worden geconfigureerd om uw e-mailomgeving te beschermen en de e-mailroutering te regelen wanneer u een mix van on-premises en cloudmailboxen hebt.

In deze scenario’s kan EOP het beheer van uw e-mailomgeving vereenvoudigen en veel van de lasten verlichten die gepaard gaan met het onderhoud van on-premises hardware en software. De rest van dit onderwerp legt uit hoe EOP werkt in standalone en hybride omgevingen.

Gerelateerde blogs

Wil je geen Exchange Hybride omgeving?
Sla verzonden items automatisch op in je gedeelde mailbox
Waarom kiezen voor een Exchange Hybrid

Over de auteur

Tagged: , , , , , ,
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x