365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

 Microsoft zal ChatGPT toevoegen in de Azure OpenAI-dienst

Microsoft Azure en OpenAI?

In de wereld van technologie is Microsoft Azure een van de meest geavanceerde en krachtige cloud computing-platforms die er zijn. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om hun IT-infrastructuur te verplaatsen naar de cloud, waardoor ze kosteneffici禱nter kunnen werken en sneller kunnen inspelen op veranderende marktbehoeften.

Een andere belangrijke speler in de technologie-industrie is OpenAI, een onderzoeksbedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie. OpenAI heeft enkele van de meest geavanceerde AI-technologie禱n ontwikkeld, zoals GPT-3, een taalmodel dat in staat is om menselijk lijkende tekst te genereren.

Wat gebeurt er als we de kracht van Microsoft Azure combineren met de technologie禱n van OpenAI? Het antwoord is een krachtige combinatie van technologie禱n die bedrijven in staat stellen om nieuwe en innovatieve toepassingen te ontwikkelen en te implementeren. In onze blog zullen we dieper ingaan op de mogelijkheden die Microsoft Azure en OpenAI bieden als ze samen worden gebruikt, en hoe bedrijven deze technologie禱n kunnen gebruiken om hun bedrijfsvoering te verbeteren.

Welke OpenAI service zal Microsoft in Azure aanbieden

De Azure OpenAI-service biedt REST API-toegang tot de krachtige taalmodellen van OpenAI, waaronder de modelseries GPT-3, Codex en Embeddings.

Met Microsofts Azure OpenAI dienst hebben gebruikers toegang tot een aantal krachtige AI-modellen, waaronder GPT-3, Codex en Dall-E. Daarnaast zijn er ook eigen AI-diensten van Microsoft beschikbaar via Azure OpenAI, zoals CoPilot, Power BI en het recent gelanceerde Microsoft Designer. Deze tools maken gebruik van AI-modellen die door OpenAI zijn ontwikkeld. Hieronder kunt u de tijdslijn van de evolutie van deze modellen terugvinden.

ChatGPT is coming soon to the Azure OpenAI vertelt Satya Nadella op Twitter

ChatGPT is coming soon to the Azure OpenAI vertelt Satya Nadella op Twitter. Een sterke uitspraak relatief kort na de extreme populariteit die Chat-GPT bereikte in de afgelopen weken.

Lees meer over Microsoft en OpenAI

Hieronder kan je enkele belangrijke bronnen vinden van Microsoft over Azure en OpenAI.

Tagged:
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x