365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

Nieuwe lenzen van Snapchat voor Microsoft Teams beschikbaar!

Een leuke update deze week – Aankondiging van wereldwijde beschikbaarheid van Snapchat Lenses voor #microsoftteams 🎉 Vanaf deze week is er een verzameling van meer dan 20 populaire Snapchat Lenses beschikbaar voor Teams-gebruikers over de hele wereld, waardoor gebruikers meer manieren krijgen om zich uit te drukken, relaties op te bouwen en vergaderingen te laten schitteren. Het is een eenvoudige manier om met behulp van AR-technologie extra persoonlijkheid en plezier aan videogesprekken toe te voegen. 😄

Er zijn vanaf nu 26 populaire lenzen beschikbaar in Microsoft Teams!

Tijdens Teams-vergaderingen zal er een wisselende collectie van 26 populaire Lenses beschikbaar zijn, variërend van slim tot creatief. Lenses die je omtoveren tot een stripfiguur, leuke achtergronden toevoegen aan je video, of zelfs vallende sneeuw in je kantoor brengen. Maak je vergaderingen uniek met nieuwe manieren om het ijs te breken en creatieve ideeën te laten stromen tijdens je volgende project kick-off met behulp van AR. Er zijn geen extra downloads nodig om een Lens te vinden die bij jouw persoonlijkheid en gevoel voor humor past. Om te beginnen, klik op ‘Video-effecten’ en selecteer het tabblad ‘Snapchat’ om te beginnen met verkennen.

Dit is Microsoft’s tweede integratie met Camera Kit. Microsoft heeft Camera Kit ook gebruikt om Snap AR te integreren in Flip, Microsoft’s video-leerplatform waar docenten onderwerpprompts kunnen plaatsen om video-discussies onder studenten te stimuleren. Sinds het toevoegen van Snap AR aan hun Flip-webervaring is er een toename van 60% in het aantal studenten en docenten dat video’s maakt.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x