365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

Outlook Tip: Toon geweigerde uitnodigingen toch in je agenda

Met de nieuwe Outlook voor Windows kun je een uitnodiging voor een vergadering behouden in je agenda, zelfs als je de uitnodiging hebt geweigerd. Volg de onderstaande stappen om deze functie in te schakelen:

 1. Selecteer in Agenda op het tabblad Weergave de optie Agenda-instellingen.
 2. Kies vervolgens de optie onderaan de pagina: Toon geweigerde uitnodigingen toch in je agenda.
 3. Een geweigerde vergadering weergeven in je agenda:
  • Als een vergaderverzoek wordt geweigerd, wordt de vergadering niet opgeslagen in je agenda en wordt het bericht over het vergaderverzoek verplaatst naar de map Verwijderde items.
  • Er is geen manier om een geweigerde vergadering weer te geven in je agenda. Je kunt alleen geaccepteerde of voorlopige vergaderingen weergeven in je agenda.
  • Als je eerder een vergadering hebt geweigerd en je antwoord wilt wijzigen, kun je het oorspronkelijke vergaderverzoek vinden in de map Verwijderde items. Ga naar de map Verwijderde items en dubbelklik op het oorspronkelijke vergaderverzoek. Klik vervolgens op Accepteren of Voorlopig.
  • Als de map Verwijderde items is leeggemaakt, is deze optie niet beschikbaar. Vraag de organisator van de vergadering om je het oorspronkelijke vergaderverzoek door te sturen.
Tagged: ,
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mathijs
Mathijs
4 maanden geleden

Dat is nu in orde en bedankt voor je medewerking

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x