365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

Phone Link voor iOS wordt nu uitgerold naar alle Windows 11-klanten

Microsoft heeft aangekondigd dat Phone Link voor iOS nu beschikbaar is voor alle Windows 11-gebruikers. Phone Link is een handige functie die het mogelijk maakt om je smartphone en pc te verbinden en zo gemakkelijk toegang te krijgen tot je smartphone-apps en -bestanden op je pc.

Met de uitrol van Phone Link voor iOS kunnen nu ook iPhone-gebruikers gebruik maken van deze handige functie. Hierdoor wordt de Windows 11-ervaring nog beter en kunnen gebruikers nog meer uit hun apparaten halen.

De functie is gemakkelijk te gebruiken en kan worden ingesteld door de Phone Link-app te downloaden vanuit de Microsoft Store. Vervolgens kan je je smartphone verbinden met je pc via Bluetooth of Wi-Fi. Daarna heb je toegang tot alle apps en bestanden op je smartphone en kan je deze gemakkelijk openen en gebruiken op je pc.

Phone Link is een geweldige aanvulling op de Windows 11-ervaring en biedt gebruikers meer flexibiliteit en gemak bij het werken met hun apparaten. De functie maakt het mogelijk om je smartphone en pc naadloos te integreren en zorgt ervoor dat gebruikers altijd toegang hebben tot hun belangrijkste bestanden en apps, waar ze ook zijn.

Met deze aankondiging bewijst Microsoft opnieuw dat het zich richt op het verbeteren van de gebruikerservaring en het bieden van innovatieve oplossingen voor dagelijkse uitdagingen. Phone Link voor iOS is een geweldige toevoeging aan de Windows 11-familie en zal ongetwijfeld veel gebruikers helpen bij het verhogen van hun productiviteit en efficiëntie.

Veel gebruikers waaronder ikzelf zijn overgeschakeld op een Mac om iMessage en andere voordelen te gebruiken. Vanaf nu heb je dit dus ook op Windows. Is dit een stap om je Mac achter te laten?

Download Phone Link: https://www.microsoft.com/en-us/windows/sync-across-your-devices

Als je al gebruik wenst te maken en je de optie nog niet hebt om iPhone te selecteren update je Windows 11 dan naar Insider Preview.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x