365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

Hoe Microsoft presentatorcoach gebruiken in Teams en PowerPoint?

Op 7 september 2021 heeft Microsoft aangekondigd dat de nieuwe sprekerscoach binnenkort naar Microsoft Teams komt! Breng je beste zelf in elke vergadering met sprekerscoach, je eigen persoonlijke vergadercoach. 

 Sprekerscoach gebruikt AI om je te begeleiden in je tempo, je op de hoogte te stellen als je iemand onderbreekt en je eraan te herinneren om in te checken bij je publiek.  

Deze mogelijkheid helpt je om meer vertrouwen te hebben, of u nu presenteert of deelneemt aan een vergadering, en bevordert ook inclusiviteit, waarbij alle stemmen in elke vergadering worden gehoord.

Deze ervaring klinkt misschien als de presentatorcoach van PowerPoint – en dat is het ook – presentatorcoach in PowerPoint wordt nu sprekercoach genoemd in zowel PowerPoint als Microsoft Teams!

Sprekercoach in Microsoft Teams zal begin 2022 beschikbaar zijn, maar je kunt vandaag nog sprekerscoach in PowerPoint gebruiken! Bekijk hoe sprekerscoach in PowerPoint en Microsoft Teams vergelijkbaar zijn. 

Sprekerscoach in Microsoft Teams

Sprekerscoach in Microsoft Teams zal begin 2022 beschikbaar zijn. Het is uw persoonlijke coach die u helpt uw ​​zelfverzekerde en beste zelf in elke vergadering te brengen. Wanneer je sprekercoach inschakelt in een vergadering, zal de ervaring je privé helpen door momenten te benadrukken en je verschillende mogelijkheden te bieden.

Help u adem te halen en te vertragen als u te snel begint te spreken. Als je per ongeluk tegelijk met iemand anders spreekt, zal de sprekerscoach je helpen te identificeren wie er nog meer aan het woord is, zodat je ze kunt herkennen en kunt horen wat ze willen zeggen.

Het is belangrijk om te weten dat de sprekerscoach in Microsoft Teams is ontworpen voor iedereen in de vergadering – niet alleen voor de presentator – aangezien er veel mensen zijn die een sprekende rol hebben in vergaderingen.

Zelfs als je maar een paar zinnen zegt, kan de sprekercoach er privé voor je zijn, om je sterker te maken en je meer zelfvertrouwen te geven.

In deze praktische schermopname zie je tips bovenaan die voor de sprekers nuttig kunnen zijn.

Bron: PowerPoint’s presenter coach expands to Microsoft Teams and takes on the new name speaker coach – Microsoft Tech Community

Tagged: ,
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x