Hoe kan je automatisch vergaderopnames verwijderen in Microsoft Teams?

Hoe kan je automatisch vergaderopnames verwijderen in Microsoft Teams?

Jullie zagen ongetwijfeld de blog Een Microsoft-Teams vergadering automatisch opnemen bij de start al.

Binnenkort is het mogelijk om eerder opgenomen Teams-vergaderingen in OneDrive en SharePoint automatisch te verwijderen via een nieuwe Teams-beleidsinstelling.

Teams-beheerders kunnen de standaardvervaltijd van de vergaderingsopname wijzigen via een instelling in de Teams-beheerdersportal of door beleidskenmerken te wijzigen met behulp van Powershell-scripts. Bij de lancering zal deze blog aangevuld worden met de exacte instructies.

Nieuw gemaakte vergaderingsopnamen in OneDrive en SharePoint worden na dit moment automatisch verwijderd, tenzij de eigenaar van de vergadering de vervaldatum verlengt. (als dit mogelijk werd gemaakt)

Dus: Eigenaren van vergaderingen worden op de hoogte gebracht van verlopen opnamen en kunnen de vervaldatum verlengen in OneDrive/SharePoint.

Jasper

Jasper

Welkom op 365tips.be. Op deze website lees je artikels en ervaringen over Office 365 met focus op Microsoft Teams. Stel me gerust een vraag en ik antwoord in een blogpost. Help ook anderen door reacties te geven onderaan de artikels. Deze blog is gemaakt in het Nederlands. De meertalige website is aangeboden met best-effort machine vertaling.
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x