Schakel een gesprek door van je computer naar je telefoon met Teams

Schakel een gesprek door van je computer naar je telefoon met Teams

Wist je dat je kon doorschakelen in Microsoft Teams naar je mobiele telefoon? Wanneer zou je dat willen? Als je nog even in de teams call wenst te blijven, en liever niet het gesprek wil onderbreken!

Was deze blog handig voor jou? Druk dan bovenaan op delen en deel deze blog of geef een reactie onderaan! Lees alle Microsoft Teams blogs!

Open je teams app op je telefoon – scenario

 • Je bent aanwezig in een teamsvergadering op je computer.
 • Open de teams app op je telefoon.
 • Klik op deelnemen bovenaan.
 • Doorschakelen
 • Je kan zonder de verbinding te verbreken in het gesprek blijven.

Voorbeeld hieronder!

Jasper

Hallo, ik ben Jasper. Sinds 1 januari 2020 gestart met 365tips.be. Op deze website lees je artikels over ervaringen binnen Office 365, Microsoft Teams, etc... Veel leesplezier!

4 thoughts on “Schakel een gesprek door van je computer naar je telefoon met Teams

 1. Hi Jasper, dank je wel voor deze informatie. Kan het ook andersom? Als iemand mij bijlt via Teams en ik dit gesprek op mijn telefoon aanneem, kan ik dan ook schakelen naar de computer en daar verder gaan met het gesprek?
  Dank je wel alvast voor je reactie.
  Vriendelijke groet, Janine

  1. Dag Janine, dat gaat helaas nog niet. Als je een vergadering hebt opgezet kan je wel met 2 apparaten inbellen. En even overgaan naar je computer. Bij een direct gesprek zal je opnieuw gebeld moeten worden, of terugbellen.

 2. Jasper, is het ook mogelijk om een oproep aan te nemen via Teams en dan te willen doorverbinden met een mobielnummer (bekend in teams)? Bij doorverbinden naar een mobielnummer verbreekt teams de verbinding. Weet jij hoe je dit oplost?

Geef een reactie