365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

Snelle tip: Bestanden vergelijken met Microsoft Copilot

Hallo daar! Ik ben terug aan het bloggen. Ik ben benieuwd wat je denkt van de artikels over Microsoft Copilot en ChatGPT.

In de AI wereld waarin we leven is 99% van alle content gemaakt door AI. Toch zie ik de meeste gebruikers van 365tips nog op zoek gaan via Google om exacte informatie te vinden, vaak met screenshots. Jij ook?

Jasper

Ontdek de nieuwe functies van Copilot voor Microsoft 365 en hoe deze uw werk kunnen verbeteren. Met de nieuwste updates kunt u nu gemakkelijk documenten vergelijken en de inhoud van PDF-bestanden opvragen, net als elk ander bestand. Dit zijn enkele van de voordelen die u kunt verwachten:

  • Vergelijk Documenten: Verbeter uw vermogen om te beoordelen en kwaliteits- en versiecontrole te bieden met de bestanden die u in uw workflows gebruikt. Vraag Copilot om twee verwezen bestanden te vergelijken en de verschillen tussen hen op te lijsten. Dit is vooral handig voor het vergelijken van meerdere contracten, artikelen of voorstellen. 

Open hiervoor Copilot Chat in Microsoft 365 via: https://www.microsoft365.com/chat/

Schrijf vervolgens: Vergelijk bestand-1 met bestand-2 en noem de verschillen. Bestanden selecteren doe je via de ‘meer’ knop.

  • PDF-Inhoud Opvragen: Als u heeft gewacht tot Copilot de inhoud van uw PDF-bestanden kon opvragen, is het wachten voorbij. Nu behandelt Copilot de inhoud van uw PDF-bestanden als elk ander bestand. U kunt Copilot vragen om een PDF-bestand samen te vatten of de verschillen tussen twee PDF-bestanden op te lijsten. 

Hoe is je ervaring met deze nieuwe feature?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x