Hoe automatische timer instellen voor Microsoft Teams breakout rooms?

Hoe automatische timer instellen voor Microsoft Teams breakout rooms?

Niewe features voor Microsoft Teams Breakout Rooms worden nu uitgerold! (April 2021)

Timer: Organisatoren kunnen nu een timer instellen voor brainstormruimten vanuit de brainstormruimten. Nadat de timer is verstreken, worden kamers automatisch gesloten en keren de deelnemers terug naar de hoofdvergadering.

Behoud configuratie en toewijzingen: Behoud van breakout rooms biedt de mogelijkheid om kamerconfiguratie en toewijzing over meerdere sessies te behouden.

Verplaats mensen door de kamers en de hoofdvergadering in brainstormruimten: met de mogelijkheid om deelnemers opnieuw toe te wijzen, kan de organisator nu samengevoegde deelnemers door ruimten en hoofdvergaderingen verplaatsen, ook wanneer ruimten zijn geopend.

Een tijdslimiet instellen?

Druk op instellingen -> instellingen voor ruimten -> selecteer vervolgens de gewenste tijd die je wil instellen voor de breakoutroom.

Alles over breakout rooms!

Lees –> Handleiding: Microsoft Teams breakout rooms!

Handleiding: Microsoft Teams breakout rooms!
Jasper

Jasper

Welkom op 365tips.be. Op deze website lees je artikels en ervaringen over Office 365 met focus op Microsoft Teams. Stel me gerust een vraag en ik antwoord in een blogpost. Help ook anderen door reacties te geven onderaan de artikels. Deze blog is gemaakt in het Nederlands. De meertalige website is aangeboden met best-effort machine vertaling.
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x