365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

🔊 Weg met echo’s in Microsoft Teams dankzij Ultrasound Howling Detection

Wanneer meerdere mensen deelnemen aan een vergadering in dezelfde ruimte, ontstaat er een feedbacklus die echo veroorzaakt en in de meeste gevallen escaleert de echo snel tot “gehuil”. Zoals wanneer een muzikant de microfoon te dicht bij een luidspreker houdt.

Als meerdere gebruikers op laptops deelnemen vanaf dezelfde locatie, deelt Microsoft teams met de gebruiker dat er een ander Teams-apparaat in de buurt is gedetecteerd en al met audio is verbonden aan de huidige vergadering.

Microsoft Teams zal automatisch de microfoon en luidsprekers dempen van de persoon die laatst lid is geworden van de vergadering.

Wat staat er vervolgens op de roadmap?

Wekelijks komen nieuwe features via het nieuwe Feedback Portal (UserVoice) in de Microsoft 365 Roadmap. Evoluties en nieuwe aankondigingen kan je steeds raadplegen via: microsoft.com/en-us/microsoft-365.

In deze Microsoft 365 roadmap kan je informatie raadplegen over Microsoft Teams maar ook over: Excel, Microsoft Edge, Forms, OneDrive, Stream, Visio, Whiteboard, etc. Bekijk zeker deze pagina: Microsoft 365 Roadmap | Microsoft 365.

Microsoft 365 Roadmap Teams
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x