365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

💬 Zo kan je met WhatsApp berichten naar jezelf sturen

WhatsApp zal binnenkort een nieuwe functie introduceren die het gemakkelijker maakt om berichten naar jezelf te sturen, een functie die we eerder hebben gezien bij andere instant messaging-apps zoals Signal en Telegram. Ook Microsoft biedt sinds kort haar gebruikers de mogelijkheid om met zichzelf te chatten via de Teams-app.

Deze nieuwe functie zal binnenkort worden uitgerold naar alle gebruikers van WhatsApp. Binnen enkele weken zullen alle WhatsApp-gebruikers toegang hebben tot deze handige nieuwe optie.

Wat is Whatsapp?

WhatsApp is een cross-platform communicatie-applicatie die wordt gebruikt voor het verzenden van berichten, foto’s, video’s en andere bestanden. Het is ontwikkeld door Facebook en is beschikbaar voor smartphones en tablets, waaronder iPhone, Android en Windows Phone. WhatsApp gebruikt internetverbindingen (zoals wifi of mobiele data) om berichten te verzenden en ontvangen, in plaats van tekstberichtenservices van mobiele operators. Het biedt ook de mogelijkheid om gesprekken te voeren via spraak- of videocalls.

Hoe kan je een bericht naar jezelf sturen in WhatsApp?

  • Open de Whatsapp applicatie op je smartphone of via de WhatsApp applicatie voor Windows of Mac.
  • Zoek jezelf op naam op in de zoekbalk.
  • Voer het gewenste bericht in en druk op: Verzenden.

Een bericht naar jezelf sturen via Microsoft Teams?

Microsoft Teams gebruikers kunnen sinds kort naar zichzelf chatberichten, notities, bestanden, afbeeldingen en video’s versturen.

Als deze nieuwe feauture beschikbaar is, kan je een nieuwe chat openen, je naam invoeren en een bericht typen om naar jezelf te sturen.

Deze functie-update helpt gebruikers georganiseerd te blijven en snel aantekeningen te maken zonder de Microsoft Teams-app te verlaten. Het zorgt alle documenten en afbeeldingen binnen één systeem blijven.

Hoe kan je met jezelf een chat opstarten in Microsoft Teams?

Dankzij deze instructievideo kan je met jezelf chatten in Microsoft Teams.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x