365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

Zo kan je Microsoft Copilot Pro aankopen en gebruiken

Hey daar, tech-liefhebbers! Vandaag heb ik super spannend nieuws: Microsoft heeft Copilot Pro gisteren aangekondigd, een game-changer in de wereld van AI en productiviteit. Wat betekent dit voor jou? Nou, stel je voor dat je een persoonlijke AI-assistent hebt die jou helpt met al je Microsoft 365 taken, en dat allemaal voor slechts $20 per maand!

Copilot Pro is niet zomaar een update; het brengt de kracht van geavanceerde AI, zoals GPT-4 Turbo, direct naar je vingertoppen. Het coole deel? Je kunt je eigen AI-modellen aanpassen aan specifieke onderwerpen die jij belangrijk vindt. Of je nu thuis werkt of deel uitmaakt van een klein bedrijf, deze tool gaat je workflow revolutioneren.

En het wordt nog beter: Copilot is nu ook beschikbaar op je smartphone, zowel iOS als Android. Dus, waar je ook bent, je hebt altijd een slimme assistent bij de hand om je te helpen.

Dit is echt een grote stap vooruit in hoe we werken en leren. Dus, ben je klaar om je productiviteit naar een hoger niveau te tillen? Check dan zeker de officiële Microsoft-blog voor alle details! 🚀👩‍💻

De updates van Microsoft zijn onder meer

  • Copilot voor Microsoft 365 is nu algemeen beschikbaar voor kleine bedrijven met Microsoft 365 Business Premium en Business Standard Klanten kunnen tussen één en 299 seats kopen voor $ 30 per persoon per maand.
  • Microsoft verschuift het minimum voor de aankoop van 300 seats voor commerciële abonnementen en maken Copilot beschikbaar voor Office 365 E3- en E5-klanten (voorheen was een Microsoft 365-licentie vereist).
  • Commerciële klanten kunnen Copilot voor Microsoft 365 nu aanschaffen via Microsoft’s Cloud Solution Provider-partners.
  • Vorige maand kondigden we ook aan dat Copilot in aanmerking komt voor Microsoft 365 voor onderwijsdocenten en -personeel.

Hoe kan je Copilot Pro kopen?

Surf naar: https://www.microsoft.com/en-us/store/b/copilotpro

Login met je Microsoft Account en betaal je subscriptie.

Vervolgens kan je Copilot gebruiken voor je persoonlijk account.

Microsoft heeft op 15 januari 2024 aangekondigd dat Copilot fot Microsoft 365 nu in alle licentiecontracten kan worden aangeschaft vanaf 1 februari 2024.

Lees meer: https://blogs.microsoft.com/blog/2024/01/15/bringing-the-full-power-of-copilot-to-more-people-and-businesses/

Of via Techcommunities: https://techcommunity.microsoft.com/t5/small-and-medium-business-blog/unlock-the-copilot-opportunity-and-grow-your-csp-business-with/ba-p/4030081

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x