Meet je persoonlijke productiviteit met MyAnalytics

Meet je persoonlijke productiviteit met MyAnalytics

Microsofts MyAnaltics laat je toe om inzichten in je gebruikersgedrag visueel te maken. Het is praktisch om individueel te kunnen waarnemen in welke taken we het meeste tijd stoppen.

Waarom MyAnalytics gebruiken?

  • MyAnalytics is handig om je eigen inzichten te begrijpen. Sinds Corona zitten we ongetwijfeld allemaal meer in vergaderingen, dat heeft rechtstreekse impact op ons dagelijks takenpakket.
  • Je kan met MyAnalytics zien met wie je allemaal in contact staat, met wie je het minst en meest werkt. Handig om bewust te zijn hiervan.
  • Je kan zien in hoeveel vergadering je tijdens deze vergadering doorwerkt. Gevolg, langere vergadering, minder efficiĆ«ntie. Het moet niet altijd efficient zijn, zeker niet. Begrijpen van inzichten is gewoon praktisch om te weten waar je het meeste tijd aan besteed.

Requirements

Samenwerking

Communicatiegewoontes

Algemene gezondheid

Focustime!

Jasper

Jasper

Welkom opĀ 365tips.be. Op deze website lees je artikels en ervaringen over Office 365 met focus op Microsoft Teams. Stel me gerust een vraag en ik antwoord in een blogpost. Help ook anderen door reacties te geven onderaan de artikels.

2 thoughts on “Meet je persoonlijke productiviteit met MyAnalytics

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: