Together mode in Microsoft Teams – “Altijd samen vanop afstand”

Together mode in Microsoft Teams – “Altijd samen vanop afstand”

Together mode inschakelen in Microsoft Teams ? hoe dat lees je hier.

Microsoft Teams bereikt een nieuw hoogtepunt. Wereldwijd zijn organisaties aan het werk in remote kantoren en groeien ze verder naar hybride omgevingen.

Vandaag stijgt de trend naar meer thuiswerk en daalt de tijd die we op kantoor doorbrengen. De toekomst van samenwerking ziet er zeer waarschijnlijk niet meer hetzelfde uit dan de afgelopen jaren.

Het is en blijft een uitdaging iedereen verbonden te maken en te houden. Om de beleving van verbondenheid optimaal te ondersteunen kondigt Microsoft vandaag nieuwe mogelijkheden aan die ervoor zorgen dat meetings leuker worden. En dat doe je natuurlijk met Microsoft Teams.

Ten eerste helpen ze je om meer verbondenheid te voelen met je team en verminderen ze de vermoeidheid van vergaderingen. (meeting fatigue)

Ten tweede maken ze vergaderingen inclusiever en boeiender.

En ten derde helpen ze je om jouw werk te stroomlijnen en tijd te besparen.

Together mode

Together mode breng mensen in dezelfde virtuele ruimte samen en geeft extra kleur aan je vergaderingen.

Dynamische weergave

Dynamische weergave of dynamic view zorgt ervoor dat vergadering met meer mensen kunnen op de manier die het best bij je past.

Dynamic view
Large gallery view
Video filters

Live captions, transcription en cortana integratie

Live tijdens de vergadering real-time ondertiteling raadplegen maakt het leuker om goed te luisteren. Omdat je bijvoorbeeld ondertitels kan lezen op plaatsen waar veel geluidshinder is. Transcript zorgt ervoor dat je wanneer je even afgeleid bent om terug in te pikken in de dialoog. Meer hierover lees je hier. Lees ook het nieuws artikel van Microsoft innovation stories.

Jasper

Jasper

Welkom op 365tips.be. Op deze website lees je artikels en ervaringen over Office 365 met focus op Microsoft Teams. Stel me gerust een vraag en ik antwoord in een blogpost. Help ook anderen door reacties te geven onderaan de artikels.

Geef een reactie