Microsoft Teams account aanmaken

Microsoft Teams account aanmaken

Er bestaan 4 manieren om een Microsoft Teams account aan te maken om deel te nemen aan een vergadering of voor je organisatie aan de slag te gaan.

Maak een nieuwe Microsoft Teams tenant

In deze blog leg ik uit hoe je een eigen Office 365, Microsoft 365 & Azure omgeving kan aanmaken. Of het nu voor het onderwijs is, voor privé gebruik, demo of commerciël. Bijna elk scenario start hetzelfde.

Aan de slag met de gratis versie van Microsoft Teams

Microsoft Teams gratis activeren & gebruiken kan alvast via deze blog. De limitaties of beperkingen zijn er wel. Het kan gratis.

Microsoft Teams Gratis
Microsoft Teams Gratis

Microsoft 365 Personal

De Microsoft 365 personal versie zal binnenkort ook Microsoft Teams bevatten.

Een eigen omgeving bouwen voor 4,20€ / maand

Een eigen Office 365 omgeving voor 4,20€ per maand met 1TB OneDrive, 1TB SharePoint, Microsoft Teams net zoals proffesionele omgevingen kan via deze blog.

Als je geen account hebt?

Iedereen kan je uitnodigen om aan Microsoft Teams vergaderingen deel te nemen. Hoe je dit kan doen lees je in deze blog: Externe gebruikersbeleving Microsoft Teams-vergadering

En euhm, het is niet nodig om een account te hebben om in bestanden van andere Office 365 te bladeren of deel te nemen aan events of vergaderingen.

Jasper Bernaers

Jasper Bernaers

Welkom op 365tips.be. Op deze website lees je artikels en ervaringen over Office 365, Microsoft Teams, Intune, Azure AD, Security... Veel leesplezier. Als je vragen hebt, geef een reactie onderaan in het artikel --> zodat we ook andere mensen kunnen helpen via deze reacties.   365tips is aangeboden in het Nederlands (NL). Andere talen zijn best-effort machine vertaald.

Geef een reactie