365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

Dit zijn de 10 mooiste Amerikaanse Steden om in te stellen als Teams achtergrond

In dit artikel kan je foto’s vinden van de 10 mooiste en beste Amerikaanse steden. Deze gallerijen zijn gratis foto’s die origineel gepubliceerd zijn op Unsplash.

Deze foto’s kan je instellen als Microsoft Teams achtergrond, maar ook op Google Meet of Zoom. Hoe je dat kan doen lees je in dit artikel.

Klik met je rechtermuisknop op de achtergrond en sla de foto op. Activeer vervolgens de foto in Microsoft Teams via deze tip.

1. New York City, NY United States

New York is de grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika. Dankzij de leidinggevende en invloedrijke rol in handel, financiën, mediapublic relationskunstmode en educatie geldt zij als een van de belangrijkste wereldsteden. De stad wordt ook New York City of NYC genoemd om haar te onderscheiden van de staat New York, waarin zij ligt. New York is niet de hoofdstad van die staat, dat is Albany.

2. Los Angeles, CA – Californië

Los Angeles, officieel de City of Los Angeles en veelal afgekort tot L.A., is een grote en uitgestrekte stad aan de westkust van de Verenigde Staten. Het is de grootste stad in de staat Californië en de op een na grootste van de Verenigde Staten. Volgens de volkstelling van 2019 woonden er 3.979.576 mensen binnen de stadsgrenzen. Los Angeles is het middelpunt van de Greater Los Angeles Area, een grootstedelijk gebied in Zuid-Californië dat bijna 18 miljoen inwoners telt. Daarnaast is Los Angeles de hoofdplaats van Los Angeles County, de meest bevolkte en etnisch meest diverse county van Californië.

3. Chicago, IL – Illinois – Cook Country

Chicago is de grootste stad in de Amerikaanse staat Illinois en het bestuurlijk centrum van Cook County. Met een inwoneraantal van 2.693.976 mensen (2019) in de stad en meer dan 9 miljoen in de metropool is Chicago na New York en Los Angeles de grootste stad van de VS.

De stad ligt aan de oever van het Michiganmeer, op ongeveer 300 kilometer van Illinois’ hoofdstad Springfield. Chicago heeft een oppervlakte van 606 km².

4. Houston, TX – Golf van Mexico

Houston is de grootste stad van Texas in de Verenigde Staten van Amerika. De stad ligt aan de Golf van Mexico. Gemeten naar aantal inwoners is het de vierde stad van de VS en de grootste aan de Golfkust. Houston ligt in Harris County, qua inwonertal de op twee na grootste county van de VS. Houston zelf telt zo’n 2 miljoen inwoners, met een stedelijke agglomeratie van 6 miljoen inwoners.

5. Phoenix, AZ – Arizona – Maricopa County

Phoenix is de hoofdstad van de staat Arizona in het zuidwesten van de Verenigde Staten van Amerika. De stad is met 1.615.017 inwoners de grootste in de staat en de op vier na grootste in het land.[1] Phoenix is de enige hoofdstad van een Amerikaanse staat die meer dan een miljoen inwoners telt. De agglomeratie telt naar schatting 4,2 miljoen inwoners. Phoenix is een van de snelst groeiende steden in de VS. De stad heeft een woestijnklimaat en ligt aan de noordoostelijke rand van de Sonorawoestijn.

6. Philadelphia, PA – Pennsylvania

Philadelphia is een stad in de Amerikaanse staat Pennsylvania, in het oosten van het land. Met ruim 1,5 miljoen inwoners (2014) is het de grootste stad van Pennsylvania en de zesde stad van de Verenigde Staten.[1] Philadelphia vormt het hart van de metropoolregio Delaware Valley, die in totaal 7,2 miljoen inwoners huisvest.[2]

7. San Antonio, TX – Texas

San Antonio is een stad in de Amerikaanse staat Texas en telt 1.144.646 inwoners (2000). Het is hiermee de zevende meest bevolkte stad in de Verenigde Staten. De oppervlakte bedraagt 1055,2 km².

8. San Diego, CA – California – San Diego County

San Diego is een stad in de Verenigde Staten, en ligt in San Diego County, in het uiterste zuidwesten van Californië, aan de grens met Mexico. De stad telt 1,3 miljoen inwoners en is vooral bekend als industrieel en commercieel centrum. Door het zachte steppeklimaat en de ligging aan de Grote Oceaan is San Diego een druk bezochte badplaats. Bekende trekpleisters zijn SeaWorld San Diego, de San Diego Zoo en Balboa Park.

9. Dallas, TX – Texas

Dallas is de op twee na grootste stad van de staat Texas (na Houston en San Antonio), met 1,2 miljoen inwoners in de stad zelf en 6,1 miljoen inwoners in de agglomeratie Dallas-ArlingtonFort Worth. Daarmee is de agglomeratie qua bevolkingsomvang de vierde van de Verenigde Staten.

10. San Jose, Californië

San Jose of San José is een stad aan de Westkust van de Verenigde Staten, in de staat Californië. Samen met de steden San Francisco en Oakland vormt het het grootstedelijke gebied San Francisco Bay Area. Het is met 1.035.317 inwoners (2017) de grootste kern van de regio en de derde stad van de staat Californië, na Los Angeles en San Diego.

Officieel heet de stad The City of San José, met accent op de laatste e; voor dagelijks gebruik wordt sedert 1979 de naam San José aanbevolen, dit om de Spaanse oorsprong te benadrukken. In de praktijk wordt het accent veelal weggelaten aangezien de Engelse taal vrijwel geen accenten kent.

Hoe kan je een eigen achtergrond uploaden in Microsoft Teams?

Een eigen achtergrond uploaden kan je doen voor je in een online-vergadering stapt. Dit geeft de mogelijkheid om steeds voorbereid te zijn en de juiste achtergrond te selecteren voor de type vergadering.

Druk eerst op vergadering starten, kies vervolgens de Microsoft Teams achtergrond door op: afbeelding toevoegen bovenaan rechts te drukken. (zoals aangeduid in het rood in de onderstaande foto) Kies de gewenste achtergrond of voeg een foto toe.

Bekijk ook andere achtergronden

WARNER BROS | LEGO | Star Wars | IKEA | Kerstmis | Friends | 2021 | Windows 10 | Winter

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x