Een PowerPoint presentatie starten vanaf je telefoon

Een PowerPoint presentatie starten vanaf je telefoon

Lees hier hoe jij een PowerPoint presentatie kan starten met de Microsoft Teams applicatie op je mobiele toestel.

De wereld is meer en meer mobiel

Geef toe, meer en meer werken we via onze mailbox op onze telefoon of tablet. We gebruiken Microsoft Teams onderweg om audio of videovergadering bij te wonen. We zoeken ’s avonds nog vlug een document, of een mailtje op via onze eigen tablet. De wereld is meer en meer mobiel. En daar horen uiteraard ook de juiste tools bij. Tools om ervoor te zorgen dat je zoals in deze blog een Microsoft Teams vergadering kan hosten. En je prestentatie kan geven aan alle deelnemers. Belangrijk ook is dat we denken aan flexibiliteit en integratie. Het is handig dat mensen zelf door de slides kunnen bladeren als jij een presentatie geeft. In deze blog lees je hoe je aan de slag kan om een presentatie te geven via je mobiele toestel. In dit geval een iPhone.

Start in Microsoft Teams

  • Start je teams gesprek
  • Druk op de 3 bolletjes beneden
  • druk op PowerPoint delen
  • Selecteer je presentatie, op je eigen OneDrive of op een Teams.
  • Je kan nu door de presentatie navigeren
  • Nog meer instructies nodig? bekijk dan onderstaand filmpje.

Selecteer je presentatie

Navigeer met de pijlen door de slides

Was deze blog handig voor jou? Druk dan bovenaan op delen en deel deze blog of geef een reactie onderaan! Lees alle Microsoft Teams blogs!

Jasper Bernaers

Hallo, ik ben Jasper. Sinds 1 januari 2020 gestart met 365tips.be. Op deze website lees je artikels over ervaringen over O365, Microsoft Teams, Intune, Azure AD, Security... Veel leesplezier. Als je vragen hebt geef een reactie hieronder!

Geef een reactie