Handleiding: Een chatbericht verwijderen in Microsoft Teams

Handleiding: Een chatbericht verwijderen in Microsoft Teams

Alle Microsoft Teams gebruikers kunnen verzonden Teams berichten aanpassen.

Ga naar het bericht en kies Meer opties, Bewerken. Breng wijzigingen aan in uw bericht en druk vervolgens op Enter om de update op te slaan.

Niet toestaan dat gebruikers hun verzonden berichten kunnen aanpassen?

Surf naar: https://admin.teams.microsoft.com/policies/messaging/edit — Pas de policy aan en zorg dat deze optie uitgeschakeld staat.

“Edit send messages”

Alle URL’s van Microsoft diensten kan je hier vinden.

Chat verwijderen als gebruiker?

Het is niet mogelijk om zelf je chatgeschiedenis te verwijderen binnen Microsoft Teams. Wat je kan doen is deze ‘dempen’. Maar dit geeft niet de mogelijkheid om sporen uit te wissen.

Andere handige instellingen kan je vinden in +100 blogs via deze link.

Jasper Bernaers

Jasper Bernaers

Welkom op 365tips.be. Op deze website lees je artikels en ervaringen over Office 365, Microsoft Teams, Intune, Azure AD, Security... Veel leesplezier. Als je vragen hebt, geef een reactie onderaan in het artikel --> zodat we ook andere mensen kunnen helpen via deze reacties.   365tips is aangeboden in het Nederlands (NL). Andere talen zijn best-effort machine vertaald.

4 thoughts on “Handleiding: Een chatbericht verwijderen in Microsoft Teams

  1. hoe kan ik een te groot bericht verwijderen?
    ik heb een veel te lange exel regel in het tekst veld geplakt maar en nu krijg ik deze niet weg, ook niet na het afsluiten en weer opnieuw opstarten van Teams

  2. Slechte zaak dat je als gebruiker niet een volledige chat kunt verwijderen. Chat wordt wel heeeel lang zo. En wie kan de chat ook inzien? hoofdgebruiker? Administrator? ik vind dit een privacy issue. Je wilt niet dat chats bewaard blijven.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: