Verwijderde Exchange e-mails terughalen – Nieuw Exchange Portaal

Verwijderde Exchange e-mails terughalen – Nieuw Exchange Portaal

Exchange Online Admin Center (EAC) is een van de eerste workloads die bij de start van het cloud tijdperk is meegenomen naar Office 365. Het heeft een tijdje geduurd en Microsoft heeft dan ook op de Ignite 209 conferentie aangekondigd dat ze aan een nieuwe EAC aan het werken zijn.

De nieuwe portal is sinds kort beschikbaar in preview en kan worden gelanceerd vanuit de oude EAC of via deze link. Omdat het een preview is, is niet alles wat beschikbaar is in de oude EAC overgezet. Je kan net zoals altijd steeds een aantal bugs verwachten, vooral met de meest nieuwe functies. Alle URL’s van de diensten van Microsoft kan je hier terugvinden.

Het nieuwe EAC portaal

Dit kan je openen via: https://admin.exchange.microsoft.com/

Hoe zien de nieuwe instellingen er uit?

Net zoals de andere vernieuwe portals is de vormgeving beter geworden en zijn er meer mogelijke die niet meer moeten geactiveerd worden via PowerShell.

Makkelijker verwijderde items terughalen voor IT-Admins

Je kan als IT Administrator eenvoudig e-mails terughalen die verwijderd zijn uit de verwijderde items.

Mailbox size restricties aanpassen

Via deze instellingen kan je specifieke mailboxen toelaten om grote bestanden te kunnen versturen.

Nieuwe mailflow rapporten

Andere features

Jasper Bernaers

Hallo, ik ben Jasper. Welkom op 365tips.be. Op deze website lees je artikels over ervaringen over O365, Microsoft Teams, Intune, Azure AD, Security... Veel leesplezier. Als je vragen hebt geef een reactie onder de artikels!

Geef een reactie