Hoe FindTime activeren als invoegtoepassing in Microsoft 365?

Hoe FindTime activeren als invoegtoepassing in Microsoft 365?

In deze blog lees je hoe je FindTime kan activeren als invoegtoepassing in Office 365. FindTime is een plugin die je kan activeren in het administratorspaneel. Door deze activatie zal het findTime icoon in elke Outlook-client zichtbaar zijn en gemakkelijk in gebruik te nemen zijn.

Surf naar het administratorspaneel

Navigeer naar https://admin.microsoft.com (of gebruik dit overzicht) – druk op invoegtoepassingen onder instellingen.

Invoegtoepassingen implementeren

Selecteer ‘invoegtoepassingen implementeren’

Kiezen uit de store

Druk op toevoegen

Implementeren voor iedereen

Het duurt maximaal 12 uur voordat de invoegtoepassing wordt weergegeven op de linten van gebruikers: gebruikers moeten ‎Office‎ mogelijk opnieuw starten.​

Nadat de implementatie is voltooid, test u of deze is geslaagd door de betreffende ‎Office‎-toepassing te starten en te controleren of de invoegtoepassing zichtbaar is op het lint. U kunt afdwingen dat de lijst met geïnstalleerde invoegtoepassingen wordt vernieuwd door de ‎Office‎-app te starten en te navigeren naar het tabblad Invoegen > Mijn invoegtoepassingen > Beheerd door beheerder.

Jasper

Jasper

Welkom op 365tips.be. Op deze website lees je artikels en ervaringen over Office 365 met focus op Microsoft Teams. Stel me gerust een vraag en ik antwoord in een blogpost. Help ook anderen door reacties te geven onderaan de artikels. Deze blog is gemaakt in het Nederlands. De meertalige website is aangeboden met best-effort machine vertaling.
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x