Contacteer mij

Waarom 365tips?

Sinds januari 2020 ben ik gestart met deze website met als doelstelling om laagdrempelige content aan te bieden die gebruikers helpt om impact te maken met Microsoft 365. Deze blogs staan dan ook ter beschikking voor iedereen die hulp nodig heeft met Microsoft Teams en andere Office 365 diensten.

Delen is en links plaatsen naar alle content op deze website is toegelaten. Content kopiëren en opnieuw distribueren is niet toegelaten.

Deze blog is gemaakt in het Nederlands. De meertalige website is aangeboden met best-effort machine vertaling.

Heb je vragen voor ons?

Heb je vragen, tips of ideeën, kom dan in contact met mij. Je kan me contacteren via het onderstaande reactieformulier.

Heb je inhoudelijke vragen reageer dan ondereen een artikel. Zo help je ook andere mensen met dezelfde vragen.

Wil je graag gast bloggen voor 365tips?

Guest blogging is toegelaten op 365tips. Als je content wil schrijven rond Microsoft 365 of andere relevante topics kan je in contact komen met ons via het reactieformulier. In ruil hiervoor krijg je persoonlijke branding op een platform met +100.000 bezoekers per maand en een referentie naar je eigen web-pagina.

Deze website is niet gelieerd, geassocieerd, geautoriseerd, onderschreven door of op enigerlei wijze officieel verbonden met Microsoft, of een van haar dochterondernemingen of haar gelieerde ondernemingen. De officiële Microsoft-website is te vinden via https://www.microsoft.com. De namen Microsoft en Microsoft Teams en gerelateerde namen, merken, emblemen en afbeeldingen zijn geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Awards en erkenningen

Onze website is uitgeroepen tot een breakout brand van Ezoic omdat de groei over de laatste maanden bereikt is. Ezoic award: New Year Evolution – Ezoic