365tips.be

Blogs over: Microsoft Teams, achtergronden, Intune, OneDrive, Exchange, Azure AD, Windows 10, Security, Tenant, Exchange, best-practice, tips en & tricks

Waarom 365tips

Sinds januari 2020 zijn we gestart met deze website met als doelstelling om laagdrempelige content aan te bieden die gebruikers helpt om het verschil te maken met Microsoft 365. Deze blogs staan dan ook ter beschikking voor iedereen die hulp nodig heeft met Microsoft Teams en andere Office 365 diensten.

Delen en links naar deze website plaatsen is toegelaten.

Content kopiëren en opnieuw distribueren is niet toegelaten.

Deze blog is gemaakt in het Nederlands. De meertalige website is aangeboden met best-effort machine vertaling.

Heb je vragen

Heb je vragen, tips of ideeën, kom dan in contact via her onderstaande webformulier.

Heb je inhoudelijke vragen reageer dan ondereen een artikel.

Zo help je ook andere mensen met dezelfde behoefte.

Gastbloggen is enkel toegelaten op strikte voorwaarden

Guest blogging is toegelaten op 365tips enkel op voorwaarde dat een tip aangeleverd zal worden met de nodige screenshots die zo eenvoudig zijn dat iemand zonder voorkennis deze tip kan uitvoeren. Een gastenblog kan enkel over themas’s gaan als Microsoft 365, Teams, SharePoint, Exchange, Excel, Word, Yammer, Planner, Todo,..

Heb je een goed idee voor je organisatie, school of non-profit dan helpen we je graag meedenken.

Deze website is niet gelieerd, geassocieerd, geautoriseerd, onderschreven door of op enigerlei wijze officieel verbonden met Microsoft, of een van haar dochterondernemingen of haar gelieerde ondernemingen. De officiële Microsoft-website is te vinden via https://www.microsoft.com. De namen Microsoft en Microsoft Teams en gerelateerde namen, merken, emblemen en afbeeldingen zijn geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Awards en erkenningen

Onze website is uitgeroepen tot een breakout brand van Ezoic omdat de groei over de laatste maanden bereikt is. Ezoic award: New Year Evolution – Ezoic

Kom in contact via dit formulier