Blokkeer alle uitgaande e-mail met beleidsregels

Blokkeer alle uitgaande e-mail met beleidsregels

In tijden van AVG of GDPR, stijgende security incidenten, data lekken is het aangewezen om geen e-mails te verspreiden naar ongecontroleerde kanalen of mailboxen. Vaak zie ik nog organisaties die toelaten dat er e-mails worden doorgestuurd naar privé adressen of andere zakelijke adressen. Als organisatie heb je je IT platform te waarborgen en wil je niet meer dat (net zoals in de jaren 80-90) e-mails worden doorgestuurd. Dit is niet meer van deze tijd.

In deze blog lees je de praktische oplossing om forwarding op beleidsniveau uit te schakelen.

Navigeer naar protection.office.com

Surf naar protection.office.com / Exchange Online Control Panel
Klik op Bedreigingsbeheer daarna op Beleid.
Klik op Anti-Spam

Spamfilterbeleid voor uitgaande mails

Op deze pagina kunt u verschillende anti-spambeleidsregels configureren die bepalen hoe berichten worden verwerkt door Office 365. Dit beleid omvat de manier waarop berichten worden verwerkt die zijn geïdentificeerd als spam, bulk of phishing, instellingen voor uitgaande berichten, waaronder verzendlimieten, en instellingen voor het beheer van adresvervalsingsanalyse. Meer informatie over antispaminstellingen

Klik op Beleid bewerken.

Schakel het spamfilterbeleid voor uitgaande spam UIT.

Jasper

Jasper

Welkom op 365tips.be. Op deze website lees je artikels en ervaringen over Office 365 met focus op Microsoft Teams. Stel me gerust een vraag en ik antwoord in een blogpost. Help ook anderen door reacties te geven onderaan de artikels. Deze blog is gemaakt in het Nederlands. De meertalige website is aangeboden met best-effort machine vertaling.
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x