Meerdere teams accounts gebruiken in één applicatie

Meerdere teams accounts gebruiken in één applicatie

De vraag om meerdere Microsoft Teams accounts te gebruiken in één applicatie stijgt enorm gezien meer en meer organisaties volledig overstappen naar Teams.

We werken voor meerdere organisaties, voor meerdere klanten en hebben één applicatie nodig waarin alle accounts ingelogd zijn. Zonder dat je altijd moet uitloggen. Ongetwijfeld zit de complexiteit voor Microsoft en de gebruikers in het feit dat je wel bereikbaar wenst te zijn en misschien de focus zal verleggen of verliezen als je op meerdere plaatsen tegelijk bent ingelogd. Toch is het belangrijk dat hier een goede oplossing voor komt.

Stemmen kan je via: https://microsoftteams.uservoice.com/forums/555103-public/suggestions/17750851-i-want-to-use-multiple-teams-accounts-at-the-samebut

De oplossing is op komst!

https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/roadmap?filters=&searchterms=68845

Jasper Bernaers

Hallo, ik ben Jasper. Welkom op 365tips.be. Op deze website lees je artikels over ervaringen over O365, Microsoft Teams, Intune, Azure AD, Security... Veel leesplezier. Als je vragen hebt geef een reactie onder de artikels!

2 thoughts on “Meerdere teams accounts gebruiken in één applicatie

  1. Workaround:
    Maak voor elk Teams account (per tenant dus) een bijbehorend profiel aan binnen de nieuwe Edge browser.
    Als je werkt met profiel A kun je dan in (teant)team A. Activeer je profiel B dan wordt een tweede Edge sessie gestart en met de webapp werk je dan in (tenant)team B. Door te schakelen tussen beide Edge vensters kun je dus simpel wisselen tussen het ene en andere team. Ik gebruik dit thuis om snel te schakelen tussen mijn Teams voor het werk en mijn Teams voor de kerk (en straks in Teams voor mijn gezin).

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: