365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

✋ Hoe steek je een hand op in Microsoft Teams? 🙌

In Microsoft Teams is het heel eenvoudig om de hand op te steken en weer naar beneden te doen tijdens een vergadering of les. Deze functie is handig als je bijvoorbeeld een vraag wilt stellen, een opmerking wilt maken of wilt aangeven dat je iets wilt zeggen.

Hier is hoe je het doet:

  1. Klik op het pictogram “Hand opsteken” onderaan het scherm tijdens een vergadering of les. Het pictogram lijkt op een hand die omhoog wijst.
  2. Je ziet nu een bericht dat zegt “Je hand is opgestoken”. Andere deelnemers aan de vergadering of les zullen een melding zien dat je je hand hebt opgestoken.
  3. Als je wilt, kun je je hand naar beneden halen door opnieuw op het pictogram “Hand opsteken” te klikken.

Dat is alles wat er is! Het is echt zo simpel. Op deze manier kan iedereen in de vergadering of les weten dat je een vraag of opmerking hebt, en kan de presentator of docent de discussie efficiënt leiden.

Als je Teams op een mobiel apparaat gebruikt, is het proces vergelijkbaar. Klik gewoon op het pictogram “Hand opsteken” onderaan het scherm en volg dezelfde stappen.

Dus de volgende keer dat je een vraag hebt tijdens een Teams-vergadering of -les, hoef je alleen maar je hand op te steken en de rest wordt voor je geregeld!

Zo kan je je hand opsteken in Microsoft Teams?

Druk bovenaan op dit icoon vervolgens op het handje.

Laat ieders hand zakken in Microsoft Teams

Laat ieders hand zakken of (lower all hands) in Microsoft Teams laat toe om met een druk op de knop alle handen naar beneden te brengen. Dit is een handige functie wanneer je stemmingen of participatie vraagt maar ook snel wil vooruit geraken en een 2de stemming lanceren.

Druk bovenaan bij de deelnemers op de 3 puntjes, selecteer vervolgens “lower all hands.”

lower all hands menu option
Tagged: , , , , , , , ,
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jolande van der Linden
Jolande van der Linden
4 jaren geleden

Hallo Jasper, klopt het dat het “handje” niet op de iPad en iPhone te gebruiken is en het ook niet zichtbaar is dat anderen een handje opsteken?
Veel dank vast voor je reactie!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x