Een OneDrive document delen in revisiemodus

Een OneDrive document delen in revisiemodus

Wanneer je een document deelt vanuit SharePoint of OneDrive kan je instellen dat aanpassingen gemarkeerd worden. Dit is een handige feature om ervoor te zorgen dat je op een makkelijke traceerbare manier aanpassingen van derde partijen kan zien op een document dat je ter beschikking stelt.

Via deze blog kan je praktisch aan de slag om een document te delen in revisiemodus.

Gebruik OneDrive of SharePoint

Navigeer rechtreeks naar portal.office.com
Of surf naar OneDrive of SharePoint.

Delen met revisiemogelijkheden

Als je rechts klikt op het document vanuit je OneDrive of SharePoint site kan je kiezen voor ‘alleen openen in revisie modus’

Andere handige tips

Introductie van nieuwe OneDrive functies om beter samen te werken
Versiegeschiedenis in Microsoft OneDrive, SharePoint of Teams
OneDrive bestand(en) verwijderd, wat nu?
Hoe maak je zelf een Office 365 Tenant
Voeg je Office 365 werk-account toe aan je thuis computer in 5 stappen!

Jasper Bernaers

Hallo, ik ben Jasper. Sinds 1 januari 2020 gestart met 365tips.be. Op deze website lees je artikels over ervaringen over O365, Microsoft Teams, Intune, Azure AD, Security... Veel leesplezier. Als je vragen hebt geef een reactie hieronder!

Geef een reactie