Walkie Talkie-app activeren in Microsoft Teams – Android / iOS

Walkie Talkie-app activeren in Microsoft Teams – Android / iOS

Tijdens de public-preview is Walkie Talkie niet automatisch geïnstalleerd. Om deze functie voor gebruikers in je organisatie in te schakelen, moet je Walkie Talkie toevoegen aan het App-installatiebeleid dat aan gebruikers rechtstreeks is toegewezen vanuit het Teams Admin Center.

Eenmaal ingeschakeld, is kan het tot 48 uur duren voordat de Walkie Talkie app beschikbaar is.

Teams-Calling-IOS

Walkie-talkie implementeren

Surf naar: https://admin.teams.microsoft.com of naar deze link.
Druk op Teams Apps – Setup Policies

Druk op Toevoegen als je een nieuwe policy wil definiëren. In deze blog gaan we de standaard Global Policy verder aanpassen. (druk dus op Global, Edit)

Voeg een pinned-app toe aan de Global Policy

Zoek naar Walkie-Talkie

Druk op toevoegen

Druk vervolgens op save

That’s it! Nu best even 48 uur wachten!

Walkie talkie testen in Android

Walkie Talkie is sinds kort beschikbaar in de Play Store van alle Android toestellen. Bij iOS is het nog even afwachten.

Lees ook 100 andere Teams, OneDrive of SharePoint blogs.

Jasper

Jasper

Welkom op 365tips.be. Op deze website lees je artikels en ervaringen over Office 365 met focus op Microsoft Teams. Stel me gerust een vraag en ik antwoord in een blogpost. Help ook anderen door reacties te geven onderaan de artikels.

4 thoughts on “Walkie Talkie-app activeren in Microsoft Teams – Android / iOS

  1. is de walkietalkie app overal beschikbaar? als ik deze stappen volg, vind ik nergens de walkietalkie app in onze office365 omgeving, ook niet op de appstore (ik ben beheerder van onze office365 omgeving)

  2. is walkie talkie option in teams app on the iphone available….i do not see any official article by MS which says that its available for iPhone…but i can find for andriod…..any suggestions

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: