Is Microsoft Teams gratis?

Is Microsoft Teams gratis?

Microsoft Teams is gratis! Er bestaat een versie van Microsoft Teams die volledig gratis in gebruik kan genomen worden. Ideaal voor een vereniging, kleine of middelgrote organisatie.

Wat er is exact in de gratis versie zit lees je hieronder. Daarna volgt de technische implementatie om Teams gratis te activeren. Lukt het niet, geef een commentaar onderaan en help ook andere mensen met activatie van de Gratis Microsoft Teams versie.

  • Onbeperkt chatten en zoeken: Communiceer met je team en blijf altijd op de hoogte met gratis mogelijkheden voor chatten en zoeken.
  • Onlinevergaderingen en videobellen: Krijg je teamleden op één lijn met ongeplande vergaderingen en audio- en videogesprekken.
  • Opslag voor team- en persoonlijke bestanden: Profiteer van 10 GB opslag voor teambestanden en 2 GB opslag voor persoonlijke bestanden per persoon.
  • Realtime samenwerking met Office: Werk samen met behulp van de onlineversie van Office-apps, waaronder Word, Excel, PowerPoint en OneNote.

Activatie van de gratis versie van Microsoft Teams

Surf naar deze link om de gratis versie van Microsoft Teams te activeren. Een uitgebreide handleiding kan je hier vinden!

Gerelateerde blogs

Gasten toevoegen aan Microsoft Teams
Met externe gebruikers communiceren in Microsoft Teams
Microsoft Teams online product demo – Zonder inloggen!
Wil je een melding krijgen wanneer iemand een document heeft aangepast?
Meldingen van de Microsoft Teams app ’s avonds uitschakelen

Jasper Bernaers

Hallo, ik ben Jasper. Sinds 1 januari 2020 gestart met 365tips.be. Op deze website lees je artikels over ervaringen over O365, Microsoft Teams, Intune, Azure AD, Security... Veel leesplezier. Als je vragen hebt geef een reactie hieronder!

Geef een reactie