In Microsoft Teams gepland niet storen instellen zoals in Slack?

In Microsoft Teams gepland niet storen instellen zoals in Slack?

Voorlopig is het niet mogelijk om niet storen in te schakelen net zoals in Slack.

Een alternatieve oplossing is om agenda-afspraken vast te zetten, of de status in Microsoft Teams manueel aan te passen.

Microsoft’s engineering team heeft op 24 april 2021 aangekondigd dat ze de mogelijkheden verder zullen onderzoeken en dat ze binnenkort een update zullen geven.

Je Microsoft Teams status updaten?

Via de instellingen bovenaan rechts kan je je Microsoft Teams status aanpassen.

Wat staat er vervolgens op de roadmap?

Wekelijks komen nieuwe features via UserVoice in de Microsoft 365 Roadmap. Evoluties en nieuwe aankondigingen kan je steeds raadplegen via: microsoft.com/en-us/microsoft-365.

In deze Microsoft 365 roadmap kan je informatie raadplegen over Microsoft Teams maar ook over: Excel, Microsoft Edge, Forms, OneDrive, Stream, Visio, Whiteboard, etc. Bekijk zeker deze pagina: Microsoft 365 Roadmap | Microsoft 365.

Microsoft 365 Roadmap Teams
Jasper

Jasper

Welkom op 365tips.be. Op deze website lees je artikels en ervaringen over Office 365 met focus op Microsoft Teams. Stel me gerust een vraag en ik antwoord in een blogpost. Help ook anderen door reacties te geven onderaan de artikels. Deze blog is gemaakt in het Nederlands. De meertalige website is aangeboden met best-effort machine vertaling.
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x